Redactia.ro
Home » Monden » Domeniul din care Anda Adam face mai mulți bani decât în muzică: ”Mor cu ei în dinți, nu mă interesează”

Domeniul din care Anda Adam face mai mulți bani decât în muzică: ”Mor cu ei în dinți, nu mă interesează”

Anda Adam

Anda Adam nu a simțit consecințele pandemiei, asemeni celorlalți artiști. Anda Adam câștigă mii de euro dintr-o profesie pentru care optează mai mult bărbații.

Domeniul din care Anda Adam face mai mulți bani decât în muzică: ”Mor cu ei în dinți, nu mă interesează”

Anda Adam se bucură de venituri de mii de euro dintr-un domeniu mai bine plătit decât muzica. Este vorba despre o afacere pe zona imobiliară, deoarece artista este și dezvoltator imobiliar de profesie. Așadar, construiește caze în zona Capitalei.

„Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (…) Am avut oportuniatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a dezvăluit Anda Adam la Antena Stars.

Artista chiar se urcă pe șantier, cot la cot cu restul muncitorilor, fără a se teme de înălțime. „Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”, a mărturisit artista, potrivit Spynews.

Obsesia de care nu poate scăpa Anda Adam

Anda Adam a mărturisit în cadrul unui interviu că este obsedată de cum arată unghiile sale de la picioare și mâini. De aceea, și atunci când merge la salon este foarte atentă la modul cum fetele de acolo îi fac manichiura și pedichiura. ”Am niște obsesii în ceea ce privește unghiile de la mâini și de la picioare care mereu trebuie să fie impecabile și mereu aceeași ojă de la mâini trebuie să fie și la picioare. Sunt un client foarte greu de mulțumit. Deci la mine nu poți decât să-ți dai lucrarea de doctorat, e greu. Eu mai văd fete care sunt în practică, puțin mai la început și dacă eu pic la ele le văd cum încep să transpire. Sunt un client greu pentru că sunt perfecționistă pentru că am anumite fixații”, a povestit Anda Adam pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: