Redactia.ro
Home » Monden » Familia Andreei Bălan s-a testat de COVID după ce Burcea a ieșit pozitiv. Ce au indicat testele făcute

Familia Andreei Bălan s-a testat de COVID după ce Burcea a ieșit pozitiv. Ce au indicat testele făcute

Familia Andreei Bălan s-a testat de COVID după ce tatăl copiiilor artistei, George Burcea, a anunțat că are coronavirus.

 

Care este rezultatul testelor

 

Andreea Bălan a luat decizia de a-și testa toată familia, după ce soțul cu care este în plin proces de divorț, a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

Vestea că George Burcea are coronavirus nu i-a picat mult prea bine artistei, astfel încât, în familia Andreei Bălan ar fi fost ,,alertă de gradul 0”. Surse din anturajul artistei susțin că artista a ținut ca toți membrii familiei sale să fie testați. În familia acesteia a fost panică după rezultatul pozitiv al lui Georgea Burcea. Însă, Andreea Bălan este ușurată acum când știe că toți membrii familiei sunt în siguranță, iar rezultatele sunt negative.

Andreea Bălan și George Burcea nu ratează niciun moment pentru a se înțepa unul pe altul și pentru a-și face reproșuri. Scandalul dintre cei doi este departe de a se fi terminat, aducându-și acuze unul altuia.

Andreea Bălan nu pare să fie îngrijorată de starea de sănătate a fostului partener, ba chiar radiază în postările de pe rețelele de socializare.

 

Ce a făcut George Burcea când a primit rezultatul testului

 

George Burcea s-a izolat imediat ce a primit rezultatul testului. „Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat, inițial, George Burcea, potrivit protv.ro.

Viviana Sposub, una dintre concurentele de la ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” și actuala parteneră a lui George Burcea, a declarat că a fost testată pozitiv și are coronavirus.

Potrivit declarațiilor făcute de vedeta de la Pro TV, a mers să-și facă testul imediat ce a aflat că iubitul său George Burcea, are SARS-CoV-2. Tânăra a lăsat să se înțeleagă că ea și George Burcea ar sta izolați în aceeași casă.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: