Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Familia ieșise la o înghețată, o femeie a văzut cât sunt de fericiți și a simțit să le facă o poză. A aflat de ce Dumnezeu a pus-o să facă asta

Familia ieșise la o înghețată, o femeie a văzut cât sunt de fericiți și a simțit să le facă o poză. A aflat de ce Dumnezeu a pus-o să facă asta

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Dar Joyce Rhinehart nu avea nicio idee cât de mult va însemna fotografia pe care a făcut-o unei familii care mânca înghețată împreună. Iar povestea ei incredibilă demonstrează cât de des Dumnezeu ne pune în locul potrivit la momentul potrivit!

Joyce a decis să-și scoată nepotul la o înghețată după lecția de tenis. În timp ce se afla acolo, o familie de patru persoane i-a captat atenția. Joyce era o străină pentru acești oameni. Cu toate acestea, ea nu și-a putut stăpâni dorința de a face o fotografie cu prețioasa familie care mânca înghețată împreună.

După cum se pare, acest îndemn a venit direct de la Duhul Sfânt!

Joyce: „Spuneți brânză!”

Deși i s-a părut ciudat la momentul respectiv, Joyce a decis să cedeze. Ea s-a apropiat de familie și le-a cerut permisiunea de a le face o fotografie. Ei nu au ezitat să accepte și au zâmbit fericiți în timp ce această persoană complet străină le făcea o fotografie.

După aceea, Joyce a predat telefonul, instruind-o pe fiica cea mai mică să trimită poza prin SMS părinților ei. Ea a plecat pentru a-și duce nepotul acasă, mulțumită că a surprins un moment special al familiei respective.

Dar această fotografie avea o semnificație mult mai mare decât și-ar fi putut da seama Joyce de una singură!

Scopul special al lui Dumnezeu

Când Joyce a făcut acea fotografie, ea îndeplinea scopul special al lui Dumnezeu. Acest lucru a devenit clar când Joyce a primit un mesaj dulce-amărui de la tatăl din fotografie.

Ce text a primit Joyce

„Dragă doamnă, ne-ați făcut poza în fața restaurantului Rita’s pe 8 iunie. Soția mea a decedat ieri și aceasta este ultima fotografie pe care o avem împreună ca familie. Vă rog să acceptați cea mai profundă recunoștință pentru bunătatea dumneavoastră, înseamnă foarte mult pentru mine. Vă mulțumesc din toată inima.”

Lui Joyce nu-i venea să creadă. După alte câteva corespondențe cu bărbatul, ea a aflat că soția acestuia fusese bolnavă în ultimul an. Familia care mânca înghețată se bucura de una dintre ultimele zile frumoase petrecute împreună. Nici ei și nici Joyce nu aveau idee de durerea sufletească care îi aștepta după colț.

Este ușor să ignorăm acele mici imbolduri pe care le primim uneori. Mai ales atunci când nu par să aibă niciun sens. Dar, atât de des, acela este Duhul Sfânt care ne oferă o oportunitate de a-L ajuta cu un scop mai mare.

Joyce le-a împărtășit internauților povestea ei

„Am o poveste incredibilă de împărtășit. Una care încă mă trezește fiori și m-a făcut să plâng.

Pe 8 iunie eram la Rita’s Italian Ice cu nepotul meu Blake, unde îl tratam după lecția lui de tenis. Pe când eram pe punctul de a pleca, era o familie drăguță care stătea împreună pe una dintre bănci și se bucura de un cornet de cremă. Ceva m-a îndemnat să îi întreb dacă pot să le fac o fotografie, lucru cu care nu au ezitat să accepte. Am făcut poza de mai jos și apoi i-am dat telefonul meu fiicei tinere și i-am spus să trimită poza pe telefonul lor mobil. Am plecat să îl duc pe Blake acasă și i-am explicat cum am mai făcut acest lucru când văd momente drăguțe de familie ale unor persoane total străine, pentru ca ei să aibă amintirea. De obicei, fac acest lucru în vacanță.
Știu… Sunt ciudată! Dar, stați să auziți restul poveștii. Astăzi (Ziua Tatălui). Stăteam pe terasă cu telefonul meu când, deodată, îmi sună alerta de SMS și este doar un număr (fără nume atașat).

Acesta era mesajul:

„Dragă doamnă, ne-ați făcut o poză în fața restaurantului Rita’s pe 8 iunie. Soția mea a decedat ieri și aceasta este ultima fotografie pe care o avem împreună ca familie. Vă rog să acceptați cea mai profundă recunoștință pentru bunătatea dumneavoastră, înseamnă foarte mult pentru mine. Vă mulțumesc din toată inima.”
*************************
Nu subestimați niciodată un simplu act de bunătate întâmplător. Am corespuns din nou cu el de câteva ori și am aflat că soția sa fusese bolnavă în ultimul an. ❤️ meu este greu pentru această familie dulce pe care nici măcar nu o cunosc și pentru darul extraordinar care le-a fost lăsat pentru că mi-am ascultat instinctul în acea zi. Sunt înmărmurită!!! Acest lucru are mâna lui Dumnezeu”

 

Sursa foto: Facebook Joyce Rhinehart
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: