Redactia.ro
Home » Știri » Familia lui Adi de la Vâlcea. Soția l-a făcut bărbat de casă

Familia lui Adi de la Vâlcea. Soția l-a făcut bărbat de casă

Familia lui Adi de la Vâlcea. Soția l-a făcut bărbat de casă

Adi de la Vâlcea a devenit celebru în anii 2000 când toți românii îi ascultau piesele. Și acum îi merge la fel de bine, trăiește în lux și are o viață fericită. Dar care e familia lui Adi de la Vâlcea? Trecutul său nu a fost deloc asemănător cu aceste momente de fericire.

Cum arată familia lui Adi de la Vâlcea

Adi de la Vâlcea s-a născut într-o familie de oameni modești, crescând fără tată, el având încă 2 frați: Alin, care este instrumentist în trupa sa, și Mugurel. Din mariajul cu Cristina a rezultat Alex, unicul copil al lui Adi de la Vâlcea. El a debutat cu piesa „Ce ai făcut din mine fată”, apreciată încă de la lansare.

Artistul are amintiri dureroase din copilăria săracă pe care a trăit-o, dar spune că soția l-a ajutat foarte mult să se pună pe picioare. Așa a scăpat de sărăcie și de cel mai mare viciu al lui. În cadrul unui interviu marca Antena Stars, cântărețul și-a deschis sufletul și s-a reîntors în timp pentru a povesti lumii întregi de unde a pornit și unde a ajuns.

Soția artistului l-a făcut bărbat de casă

Soția artistului se pare că a fost cea care l-a îndrumat pe acesta să realizeze mai multe, pentru a avea o casă împreună. Aceasta l-a făcut să fie bărbat de casă, stâlpul familiei și să mai renunțe la cel mai mare viciul al lui.

„Aveam viciul ăsta (nr. de a avea mașini), eu trăiam numai din împrumuturi. Dar când mi-am luat apartamentul, Cristina mi-a zis, noi atunci stăteam cu mama și frate-miu, poți să-ți iei câte mașini vrei tu, după ce ne mutăm. Era singura dorință a ei, să avem o casă a noastră. De atunci niciodată nu mi-a mai zis ”nu” la ce vreau să-mi iau. Atunci aveam câțiva bani, de la cântare și ca să-mi iau prima casă, cu câți bani aveam, am dărâmat un perete că să mai scadă din preț. De când mi-am luat aparatamentul au început să vină banii de peste tot”, a mai spus manelistul la Antena Stars.

Adi de la Vâlcea: Eram foarte sărac

Adi de la Vâlcea a recunoscut în interviul pentru Antena Stars că a avut o copilărie grea și că era foarte sărac.

„Eu când eram mic îmi vedeam casa copilăriei mare, cu toate că dormeam de-a latul. Eu nu m-am văzut niciodată sărac, cu toate că eram foarte sărac. Pentru că toți de acolo eram săraci, acum îmi dau seama ce difereanță este. Și curtea, mi se părea că puteam juca fotbal acolo, dar nu cred că era mai mare de 150 mp”, a spus Adi de la Vâlcea într-un interviu pentru „Star Matinal”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: