Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Jador este îngenunchiată de durere. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”E pe moarte, în comă, din păcate”

Familia lui Jador este îngenunchiată de durere. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”E pe moarte, în comă, din păcate”

GALERIE FOTO (2)

Familia lui Jador trece prin clipe foarte grele în acest moment, iar anunțul trist a fost făcut public în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare. După ce în urmă cu câteva săptămâni manelistul a declarat că are probleme grave de sănătate, motiv pentru care se va lăsa de muzică, acum fanii lui au rămas înmărmuriți.

Nu este pentru prima dată când cei care îl urmăresc și îl simpatizează pe Jador au parte de vești teribile. Însă, de data aceasta s-au gândit la ce este mai rău. Iată ce se întâmplă, de fapt, în familia cântărețului adorat de mii de fani.

Familia lui Jador, îngenunchiată de durere

Jador, cunoscutul cântăreț din România, se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere personal. După ce a alertat pe fanii săi în urmă cu câteva săptămâni privind problemele sale de sănătate grave, anunțând chiar posibilitatea renunțării la cariera muzicală, artistul a primit o altă veste cutremurătoare.

Bunica lui Jador a fost internată la Spitalul Militar, într-o stare gravă, fiind în comă hepatică. Familia și cântărețul sunt profund afectați de această situație, mai ales că medicii nu au avut până în prezent vești îmbucurătoare legate de starea de sănătate a femeii.

Cu toate acestea, Jador și familia sa încearcă să privească cu optimism această situație dificilă și speră că lucrurile se vor îmbunătăți. Determinarea și forța de a merge mai departe sunt esențiale în astfel de momente, iar solidaritatea familiei poate face diferența în calea spre recuperare.

„Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare.

E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină”, a dezvăluit Jador.

Jador se lasă de muzică

Într-o veste surprinzătoare și tristă pentru fanii săi, cântărețul român Jador a anunțat că, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, va fi nevoit să renunțe la cariera muzicală, cel mai probabil în luna decembrie a acestui an. Însă, înainte de a lua o decizie finală, artistul așteaptă să vadă ce îi vor mai spune medicii.

Cu toate acestea, Jador nu stă cu mâinile în sân, ci și-a pregătit deja un plan secundar pentru viața sa profesională. Acesta s-a decis să se lanseze în afaceri, și a dezvăluit chiar și detaliile planurilor sale: ”O să mă las în decembrie de cântat! Mă las atunci, mi-am făcut o afacere, mă ocup de ea. Un depozit de materiale de construcții în Bacău.”

Jador a mai menționat că, deși starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, mai are momente de dificultate, și că prioritatea lui acum este sănătatea. A subliniat că aceasta este motivul principal pentru care ia în considerare retragerea din muzică.

Anunțul cântărețului a venit ca un șoc pentru fanii săi care l-au urmărit și susținut de-a lungul carierei sale muzicale. Cu toate acestea, capacitatea lui Jador de a privi înainte și de a-și planifica viitorul în afaceri arată o voință și o determinare puternică de a reuși, chiar și în fața adversităților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: