Redactia.ro
Home » Monden » Familia lui Pepe, prima reacție după anunțul divorțului de Raluca Pastramă. Mesajul transmis de fratele artistului

Familia lui Pepe, prima reacție după anunțul divorțului de Raluca Pastramă. Mesajul transmis de fratele artistului

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța a șocat o lume întreagă, inclusiv familiile celor doi. Giani Pașcu, fratele mai mare al artistului este mâhnit cu privire la această situație. El regretă decizia Ralucăi și a lui Pepe.

Familia lui Pepe, afectată de vestea divorțului

Familia lui Pepe a primit cu întristare vestea că artistul va divorța de Raluca. Fratele cântărețului, Giani Pașcu regretă decizia celor doi și spune că nu se aștepta la o astfel de situație.

„Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău că divorțează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare. Când ne-au spus, am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic”, a povestit Giani Pascu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Pepe și Raluca vor divorța

Căsnicia dintre Pepe și Raluca se pare că a ajuns la final. Artistul și-a șocat fanii după ce a anunțat că divorțează de mama celor două fiice ale sale. Mai exact, Pepe a făcut acest anunț pe vlogul lui, postat pe Youtube și a precizat că Raluca a luat această decizie. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au două fetițe împreună.

Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mia locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

Raluca Pastramă și Pepe divorțează

Pepe a declarat în vlogul său că după ce s-au separat în urmă cu două săptămâni, cei doi se înțeleg mai bine și nu mai există tensiuni. „Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a mai spus Pepe.

Pepe și Raluca s-au căsătorit în 2012  având parte de o nuntă absolut senzațională. Cei doi au fost cununați de Cătălin și Andra Măruță. Cei doi au împreună două fetițe, Rosa și Maria, care par să semene cu tatăl lor pe măsură ce cresc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: