Redactia.ro
Home » Monden » Fanii au dat-o în judecată pe Madonna. Oamenii sunt nemulțumiți că programul ei a început prea târziu și s-au dus obosiți dimineața la muncă

Fanii au dat-o în judecată pe Madonna. Oamenii sunt nemulțumiți că programul ei a început prea târziu și s-au dus obosiți dimineața la muncă

Madonna a fost dată în judecată de doi fani nemulțumiți.

Madonna se confruntă cu o acțiune în justiție din partea a doi fani nemulțumiți, care o acuză că a început un concert prea târziu, afectându-le capacitatea de a merge la muncă dimineața următoare. Michael Fellows și Jonathan Hadden au intentat procesul miercuri la tribunalul federal din Brooklyn, susținând că întârzierea a avut consecințe negative asupra vieții lor profesionale.

Cum s-a întâmplat totul

Cei doi fani au cumpărat bilete pentru spectacolul din 13 decembrie la Barclays Center, parte a turneului Celebration al Madonnei. Concertul era programat să înceapă la 20:30, dar, potrivit plângerii penale, Madonna a urcat pe scenă după ora 22:30, iar evenimentul s-a încheiat după ora 1 dimineața. Această întârziere i-a afectat pe fani, care spun că au fost blocați în miez de noapte, cu probleme în a găsi mijloace de transport accesibile și economice. A doua zi, aceștia au avut dificultăți în îndeplinirea obligațiilor lor zilnice, inclusiv la locurile de muncă.

Fellows și Hadden o acuză pe Madonna și pe organizatorii turneului de „practici comerciale incorecte, neloiale și/sau înșelătoare” legate de ora târzie a concertului. Ei susțin că aceasta constituie o încălcare a contractului și o formă de „falsă publicitate”. Întârzierea la începerea concertelor nu este ceva neobișnuit în industria muzicală, dar în cazul acesta, fani nemulțumiți au decis să își facă cunoscute frustrările prin intermediul sistemului judiciar.

Madonna nu este la prima abatere de acest fel

Madonna s-a confruntat cu acuzații similare în trecut. În 2019, un fan din Florida a susținut că întârzierea la concert a fost o încălcare a contractului, iar în 2020, alți doi fani din New York au adus acuzații similare. Actualul turneu Celebration al Madonnei a fost reprogramat din iulie anul trecut din cauza unei infecții bacteriene care a necesitat spitalizare. Turneul este programat să se încheie în aprilie, în Mexic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: