Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Farsa făcută de o femeie soțului ei după ce acesta a băut peste măsură

Farsa făcută de o femeie soțului ei după ce acesta a băut peste măsură

farsa

Un bărbat din Cehia a avut parte de o farsa teribilă, pusă la cale de partenera sa de viața. Ideea i-a venit femeii după ce soțul său consumase fără măsură alcool. Momentul a fost filmat și totul a ajuns pe Youtube, spre distracția internauților.

Farsa pusă la cale de o femeie supărată că soțul ei a consumat băuturi alcoolice

Cenek Stybil, un bărbat din Cehia, a avut parte de surpriza vieții lui după ce soția sa l-a făcut să creadă că a întreținut relații sexuale cu un transsexual din Thailanda. Deranjată de faptul că Cenek consumase în seara respectivă prea mult alcool, femeia a pus la cale un plan diabolic pentru a-și face soțul să creadă că o înșelase cu un transsexual. La ce s-a gândit femeia?

În timp ce soțul său se odihnea, femeia a mers într-un oraș apropiat și a plătit un transsexual să se întoarcă cu ea acasă. Odată ajunși acasă, ea i-a spus transsexualului să se bage în pat, în locul ei, iar ea s-a ascuns în dulap și a filmat totul.

Cum s-a sfârșit totul?

După ce a tras un pui de somn, Cenek s-a trezit și și-a luat soția în brațe. Numai că – surpriză – nu pe soția lui o îmbrățișa, ci pe respectivul transsexual. Când a realizat că nu e soția lui lângă el, Cenek s-a panicat și a izbucnit în țipete. Neînțelegând ce caută în pat lângă el, Cenek i-a cerut explicații. „Nu ești Lenka! Ce naiba? Nu ești prietena mea, unde e ea?”, a țipat bărbatul.

Bărbatul plătit să joace un rol a continuat farsa și i-a replicat că au făcut sex. „Nu știu unde e, sunt doar eu aici și am făcut-o”, a replicat transsexualul.

Citește și Câștigătorii premiilor Globurile de Aur 2020. Care au fost surprizele serii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini