Redactia.ro
Home » Știri » Fata-miracol care s-a trezit din comă după aproape o lună: „Eu visam că mergeam la biserică”

Fata-miracol care s-a trezit din comă după aproape o lună: „Eu visam că mergeam la biserică”

GALERIE FOTO (4) andreea

Andreea Iordăchescu este o tânăra de 21 ani din Iași. Studenta la medicină a învins moartea, revenindu-și miraculos după 23 de zile în care a stat în comă.

Se afla la munte, împreună cu o prietenă, când a suferit un accident cumplit cu un ATV. Starea sa de sănătate era foarte gravă, iar medicii îi mai dădeau puține șanse de supraviețuire. Pentru a o menține în viață, aceștia au conectat-o la aparate.

S-a trezit ca prin minune din comă după 23 de zile

După aproape o lună de stat în comă, miracolul s-a întâmplat. Andreea este recunoscătoare divinității pentru ceea ce i s-a întâmplat.

„Nu am avut vreo șansă de viață. Eu am vrut să lupt, să trăiesc, să fiu în viaţă. Mi-am dorit și în a 23 zi m-am trezit şi am început să plâng”, a spus Andreea.

Deși are încă dificultăți de vorbire și nu își poate controla în totalitate mâinile, Andreea s-a întors la cursuri, fiind studentă în anul 3 la medicină.

„Teoretic, în comă este moarte clinică, dar eu visam că mergeam la biserică. De fapt, tata făcea slujbă cât eu am fost în comă”, a spus ea, în ajun de Paște, pentru Antena 3 CNN.

Miracol prin rugăciune

„Probabil că îngerul păzitor o aducea aici”, declară Mihai Iordăchescu, tatăl Andreei şi preotul Bisericii din Ezăreni.

Zâmbetul de acum al fetei are în el toată forța adunată în doi ani de luptă, de rugăciune și de terapie zilnică.

În urmă cu 2 ani, o plimbare cu ATV-ul s-a transformat într-un coșmar. Andreea se afla la Gura Humorului împreună cu altă prietenă. Au ales un traseu simplu pentru o plimbare în natură, însă ATV-ul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă.

Vehiculul a căzut peste tânăra studentă. Andreea a fost internată de urgență la spital cu un traumatism cranio-cerebral sever. Şansele de supravieţuire erau destul de reduse, dar eforturile medicilor, împreună cu rugăciunile părinţilor au salvat-o pe Andreea, chiar și după 23 de zile de comă profundă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: