Redactia.ro
Home » Sport » FC Viitorul – Gaz Metan 4-1! Gabi Iancu golgheterul campionatului

FC Viitorul – Gaz Metan 4-1! Gabi Iancu golgheterul campionatului

FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș 4-1

FC Viitorul – Gaz Metan 4-1, în ultima partidă din etapa a 9-a din Liga I. Gabi Iancu a dat două goluri și a devenit golgheterul campionatului.

Prima ocazie a aparținut celor de la Viitorul. Ciobanu a executat o lovitură de la aproape 20 de metri, dar Pleșca a reținut. Patru minute mai târziu, Rivaldinho a reluat cu capul din careu, dar Pleșca nu s-a lăsat păcălit. În minutul 16 a venit și golul. După o fază spectaculoasă, Gabi Iancu a deschis scorul. În minutul 41, antrenorul Edi Iordănescu a văzut cartonașul galben pentru proteste. În repriza a doua primele ocazii au fost ale medieșenilor, dar cei care au marcat au fost tot gazdele prin Bogdan Țîru. Gabi Iancu a marcat al treilea gol pentru Viitorul. După o fază foarte frumoasă, Ely Fernandes a redus din handicap. În minutul 89, Rivaldinho a transformat o lovitură de la 11 metri, iar Viitorul-Gaz Metan s-a terminat 4-1.

„Portarul adversarilor a fost omul meciului. Am simțit că nu intră mingea în poartă de oriunde tragem. Am ratat din toate pozițiile. Am avut naivități în defensivă. E o înfrângere dureroasă și frustrantă”, a spus după meci Edi Iordănescu.

Gabi Iancu a devenit golgheterul campionatului

Viitorul a urcat pe locul doi în clasament cu 18 puncte. Lider este CFR Cluj. Gabi Iancu a fost eroul meciului. A marcat două goluri și a devenit golgheterul campionatului, cu 7 reușite.

“Mă bucur, dar nici nu știam că am atâtea goluri. Trebuie să menținem ritmul acum. Așa trebuie să jucă. Nu cum am jucat cu FCSB”, a declarat Gabi Iancu, la Digi Sport.

Gheorghe Hagi a anunțat că nu vrea să mai vândă niciun jucător în Liga I. În plus va crește și salariile.

“Cel mai frumos meci din campionat. Acum jucătorii au încredere în ei, se vede că suntem buni. Gaz era în formă. Portarul nostru a făcut un meci fantastic. Am dat 4 goluri și am avut o grămadă de ocazii”, a declarat Gheorghe Hagi.

Citește și: Marius Constantin a fost scos din lot! Edi Iordănescu nu l-a iertat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini