Redactia.ro
Home » Sport » Marius Constantin a fost scos din lot! Edi Iordănescu nu l-a iertat!

Marius Constantin a fost scos din lot! Edi Iordănescu nu l-a iertat!

Marius Constantin a fost scos din lot

Marius Constantin a fost scos din lot pentru meciul din această seară cu Viitorul. Căpitanul medieșenilor a comis-o iar Edi Iordănescu nu l-a iertat.

Se pare că Marius Constantin a venit la antrenament mirosind a băutură iar antrenorul nu l-a iertat, potrivit Digi Sport. Astfel va lipsi în această seară în meciul din etapa a 9-a din Liga 1, Viitorul-Gaz Metan. Edi Iordănescu a luat această măsură în ciuda faptului că, Marius Constantin este o pierdere pentru medieșeni. Acesta a jucat până acum în toate meciurile din acest sezon și a marcat de patru ori. Gaz Metan este în acest moment pe locul 2, cu 18 puncte, la două de liderul CFR Cluj. Clujenii au însă care are însă un meci în plus. Tot un meci mai puţin are şi Viitorul, care a strâns 15 puncte până acum şi e pe locul 5.

5 trofee are în palmarea Marius Constantin

Marius Constantin și-a început cariera în orașul natal, Brașov. Din 2000 a fost legitimat la FC Brașov, echipă pentru care a și debutat în Divizia A, în martie 2003. În 2004 a fost cumpărat de Rapid București. În același an a debutat la naționala României. Constantin a făcut parte din lotul echipei Rapid care a obținut calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006. Jucătorul are în palmares 2 Cupe ale României cu Rapid, 1 Supercupă a României cu Rapid, 1 Cupă a Chinei și 1 Supercupă a României cu ASA Tg Mureş.

Citește și: Gabriel Enache se întoarce în Liga I! Cine i-a obținut semnătura

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: