Redactia.ro
Home » Sport » Gabriel Enache se întoarce în Liga I! Cine i-a obținut semnătura

Gabriel Enache se întoarce în Liga I! Cine i-a obținut semnătura

Gabi Enache, pensie alimentară, executare silită

Gabriel Enache se întoarce în Liga I. Fundașul este foarte aproape de a semna cu Astra Giurgiu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Gabriel Enache a primit încuviințarea de la UEFA de a devein liber de contract. Fostul stelist a stat la Partizan Belgrad 14 luni. După schimbarea antrenorului, Enache a fost scos din lot. A mai fost însă folosit de câteva ori de atunci. Astfel, Enache a decis să plece de la sârbi, de unde mai are de recuperat restanțe financiare. În următoarele zile, fotbalistul ar putea semna o înțelegere pe două sezoane cu Astra Giurgiu. Nu este pentru prima data când joacă pentru giurgiuveni. Între 2012 și 2016, Enache a jucat la Astra, unde a adunat 102 meciuri și a înscris 10 goluri. A câștigat și trei trofee. Titlul, Cupa României și Supecupa României.

Unde a mai jucat Gabi Enache

Fundașul a debutat la CS Mioveni în 2008. Patru ani mai târziu s-a transferat la Astra Giurgiu. A urmat apoi aventura la FCSB, unde a câștigat o cupă. După doi ani petrecuți la echipa lui Gigi Becali a ajuns la Rubin Kazan, apoi la Partizan Belgrad unde s-a transferat în iulie 2018. Sârbii l-au împrumutat în februarie la Dunărea Călărași care are antrenată de Dan Alexa, actualul antrenor de la Astra Giurgiu. La naționala României a debutat pe 7 septembrie 2014, în meciul cu Grecia contend pentru calificările la Euro 2016. De atunci a adunat 5 selecții la echipa națională.

Citește și: Cristian Chivu a debutat cu o victorie ca antrenor! Inter U21 a bătut la scor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: