Redactia.ro
Home » Sport » Cristian Chivu a debutat cu o victorie ca antrenor! Inter U21 a bătut la scor

Cristian Chivu a debutat cu o victorie ca antrenor! Inter U21 a bătut la scor

Cristian Chivu a debutat cu o victorie ca antrenor

Cristian Chivu a debutat cu o victorie ca antrenor! Echipa U21 de la Inter Milano a câștigat la scor 8-2 meciul cu Brescia.

Fostul căpitan al naționalei României este tehnicianul echipei U21 de la Inter Milano. În cea de-a doua etapă din campionat echipa lui Chivu și-a zdrobit adversara, scor 8-2. Primul meci al milanezilor cu Cittadella a fost amânat. Cristi Chivu a pregătit sezonul trecut tot o echipă a „nerazzurrilor”, cea de U14. După un sezon foarte bun, fostul international a fost promovat. În 2017, Cristi Chivu a obținut licența UEFA A la Coverciano. La finalul acestei luni va începe cursurile pentru obținerea licenței UEFA Pro la aceeași școală.

Chivu, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști în Italia

Cristi Chivu a ajuns în Serie A în 2003. Atunci a fost transferat de la Ajax și a semnat o înțelegere cu AS Roma. A stat 4 ani și a fost de trei ori vicecampion. În sezonul 2007-2008 a plecat la Inter Milano. Aici a avut cea mai frumoasă perioadă din cariera de fotbalist. Încă din primul an și-a îndeplinit dorința și a devenit campion al Italiei. Cu Jose Mourinho antrenor, echipa a câștigat Liga Campionilor în 2010. De altfel în acel an Inter a reușit o triplă istorică după ce a câștigat titlul, cupa și Champion League. Astfel, Cristi Chivu a devenit al doilea jucător român care triumfa în această competiție, după Florin Răducioiu în 1994 pe când juca la AC Milan. După retragerea din 2014, Chhivu a ales să rămână lângă Inter Milano.

Citește și: Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi! S-a întâmplat la o emisiune

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: