Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi! S-a întâmplat la o emisiune

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi! S-a întâmplat la o emisiune

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi în timpul unei emisiuni. Invitat în show-ul celebrului Piers Morgan, CR7 a văzut un film cu tatăl său. Emoțiile au fost prea mari, iar portughezul nu s-a putut stăpâni.

Cel mai emoționant moment al emisiunii a fost atunci când Cristiano Ronaldo a văzut pentru prima data un filmuleț cu tatăl său mort în 2004 din cauza alcolismului, la vârsta de 52 de ani. Documentarul a fost filmat chiar în fața casei sale de o televiziune din Norvegia. Dinnis povestea despre cum a început fiul său să joace fotbal și cât de mândru este de tot ce a realizat acesta. În clipa în care a văzut secvențele, Cristiano Ronaldo nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Nu mă aşteptam să plâng, dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl 100%, era un persoană alcoolică. Niciodată n-am avut cu el o conversaţie normală”, a declarat starul lui Juventus.

Tatăl i-a fost primul impresar

Numele de Ronaldo i-a fost pus de către tatăl său, după președintele Statelor Unite ale Americii, Ronald Reagan. Dinnis a fost cel care l-a împins spre fotbal. La vârsta de 7 ani l-a încurajat să meargă să dea probe. Din acea clipă, tatăl său l-a însoțit mereu pe Ronaldo la meciuri și îi plăcea să se laude cu fiul său. Chiar Ronaldo a povestit cum în fiecare seară la cină tatăl său povestea familiei cum a dat gol, cât de frumos a jucat și cum va devein unul dintre cei mai mari fotbaliști.

Citește și: Un star de la Barcelona a fost jefuit! S-a întâmplat chiar în timpul meciului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: