Redactia.ro
Home » Sport » Un star de la Barcelona a fost jefuit! S-a întâmplat chiar în timpul meciului

Un star de la Barcelona a fost jefuit! S-a întâmplat chiar în timpul meciului

Un star de la Barcelona a fost jefuit

Un star de la Barcelona a fost jefuit, chiar în timpul meciului. Samuel Umtiti a avut parte de un incident neplăcut în timpul partidei Barcelona –Valencia.

Fundașul nu a jucat fiind accidentat, însă era la stadion în tribune. În acest timp, potrivit Marca, un grup de patru personae a intrat în reședința fotbalistului. Se pare că au spart seiful și au luat tot ce au găsit. Poliția locală din Esplugas de Llobregat a sosit la fața locului după ce a primit un apel în care se anunța o alertă de tâlhărie. S-a deschis imediat o anchetă, dar deocamdată poliția nu a dat mai multe amănunte deocamdată.

Și alți fotbaliști ai Barcelonei au avut probleme

Samuel Umtiti nu este singurul fotbalist al catalanilor care a trecut prin așa ceva. Și alți colegi de-ai săi au fost jefuiți în timp ce jucau. În ultimele luni, Arthur Melo şi Jordi Alba au trecut prin situații similare. În cazul lui Arthur Melo, totul ar fi putut avea un final tragic. În luna mai două personae au intrat în locuința fotbalistului în timpul meciului cu Liverpool. Hoții au intrat pe fereastră
şi l-au ameninţat cu un cuţit şi o şurubelniţă pe fratele jucătorului. Se pare că fratele jucătorului s-ar fi întors acasă imediat după terminarea meciului şi ar fi dat nas în nas, hoții. Răufăcătorii au reuşit să fugă cu mai multe bijuterii şi un ceas Rolex. Jordi Alba a avut o experiență neplăcută cu aproape un an în urmă. Și în acest caz, hoții au spart seiful.

Citește și: Petrecere în vestiarul celor de la FCSB! Coman despre dialogul cu Kovacs

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: