Redactia.ro
Home » Știri » FCSB, pusă la punct de Gigi Becali. Ce îi va interzice patronul roș-albaștrilor lui Dică

FCSB, pusă la punct de Gigi Becali. Ce îi va interzice patronul roș-albaștrilor lui Dică

FCSB a fost pusă la punct de Gigi Becali, după ce a fost învinsă de Farul Constanța, 1-3, în runda a opta din Liga 1. Rezultatul de la Ovidiu l-a nemulțumit pânîă peste cap pe Gigi Becali. Ce decizie a luat patronul roș-albaștrilor.

FCSB a fost pusă la punct de Gigi Becali după ultimul meci

După meciul cu Farul Contanța, iată că vicecampioana României nu se regăsește în campionat, adunând doar 7 puncte în 7 meciuri. Astfel, „libertatea” de decizie pe care Gigi Becali i-a promis-o lui Dică în momentul instalării pe banca FCSB-ului s-a terminat, chiar dacă tehnicianul avea timp să demonstreze până la finalul turului.

Ce i-a spus Gigi Becali lui Dică. Nu va mai folosi asta la FCSB

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali ar fi anunțat că nu-i va mai da voie antrenorului Dică să folosească sistemul 4-2-3-1. Aceeași sursă spune că patronul va impune un 4-3-3. Potrivit lui Becali, acest sistem o va ajuta pe FCSB să-și domine adversarii la capitolul posesie.

În urma meciului, Farul revine pe primul loc, cu 18 puncte, la egalitate de puncte cu Rapid, dar cu un golaveraj superior. FCSB suferă a doua înfrângere în acest sezon și rămâne pe locul 13, cu șapte puncte, nouă goluri marcate și 12 încasate.

Lovitură pentru FCSB. Ce spune Gigi Becali

„Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa, de ce să alergăm prea mult? Nu știu ce zice Dică, dar jucătorii ăia care nu au curaj au calificate echipa în grupe. Părerea mea e că e și vina lui. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB și nu ai posesia, e doar vina antrenorului.

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: