Redactia.ro
Home » Sport » FCSB s-a calificat în sferturile Cupei României! Andrei Vlad, eroul meciului

FCSB s-a calificat în sferturile Cupei României! Andrei Vlad, eroul meciului

FCSB s-a calificat în sferturile Cupei României

FCSB s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a trecut cu 1-0 de U Cluj, pe Cluj Arena. Andrei Vlad a fost omul meciului cu mai multe parade incredibile.

Singurul gol al meciului a fost dat de Ioan Hora în minutul 12. În rest echipa lui Bogdan Vintilă, nu a arătat mare lucru pe teren. În schimb, “Șepcile roșii” s-au dezlănțuit după ce au primit gol. Ocaziile la poarta lui Andrei Vlad au fost destule, dar portarul și-a salvat echipa de fiecare dată. În minutul 85, FCSB a primit un penalty după un duel al lui Cristi Tănase cu Crăciun. Același, Cristi Tănase a ratat, iar scorul a rămas neschimbat.

„Important e că ne-am calificat și mergem mai departe. Asta și faptul că mi-au mai revenit câțiva jucători mă bucură cel mai mult. Am avut multe ocazii, puteam să mai marcăm. Am jucat cu garda jos și au avut și ei ocazii. Nu am avut niciodată emoții că putem pierde acest joc. Încercăm să ne creăm un stil de joc, iar azi a fost un moment bun pentru a-l repeta”, a spus Bogdan Argeș Vintilă la Look Sport.

Andrei Vlad, intervenții senzaționale

Cel mai bun jucător de pe teren a fost goalkeeperul lui FCSB, Andrei Vlad. Portarul de 20 de ani a avut mai multe intervenții senzaționale. De-a lungul timpului Andrei Vlad a fost criticat de oamenii din fotbal, dar acesta nu este deloc supărat.

„ Presiunea a fost pe noi, eram favoriți. Noi ne bazăm pe Cupă. Sunt motivat, vreau să joc. E vârsta la care trebuie să joc. Criticile sunt constructive, sunt binevenite, mă ajută să mă concentrez și să mă ambiționez mai mult. Puteți să dați în mine că nu e nicio problemă”, a spus Andrei Vlad la TV Digi Sport.

Dennis Man a revenit pe teren

Dennis Man a revenit pe teren în meciul cu U Cluj. Jucătorul s-a accidentat la meciul România U21 – Irlanda U21. Man a intrat după pauză și a purtat o mască de protecție. Jucătorul a suferit o fractură de sinus maxilar.

Citește și: Rivaldinho, jucătorul lui Hagi vedetă în Spania! „O nouă stea în România”, scrie AS

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini