Redactia.ro
Home » Sport » Rivaldinho, jucătorul lui Hagi vedetă în Spania! „O nouă stea în România”, scrie AS

Rivaldinho, jucătorul lui Hagi vedetă în Spania! „O nouă stea în România”, scrie AS

Rivaldinho vedetă în Spania

Rivaldinho, jucătorul lui Hagi vedetă în Spania! Atacantul celor de la Viitorul, a fost remarcat de jurnaliștii de la AS care i-au dedicat o pagină.

Rivaldinho a avut un început de sezon foarte bun. 4 goluri și 4 pase de gol, în 6 meciuri. Spaniolii de la AS spun că ușor, ușor se naște o nouă stea a fotbalului românesc. Se pare că atacantul de 24 de ani a celor de la Viitorul este urmărit și de câteva cluburi din Italia.

„Noua stea a fotbalului românesc este un brazilian, iar numele său este ilustru: Rivaldinho. Evoluțiile bune ale lui Rivaldinho nu au fost ignorate de către câteva cluburi din Italia. Relația țării cu fotbalul românesc este una foarte bună și nu este exclus ca o ofertă să vină pentru el acum, când el excelează. Și în Spania se urmărește ce poate să facă fiul lui Rivaldo”, au titrat jurnaliștii spanioli.

Rivaldinho este fiul celebrului Balon de Aur, Rivaldo care a jucat printre alte echipe la Deportivo la Coruna, Barcelona sau AC Milan. Rivaldinho a fost convins să vină la Viitorul de tatăl său, care este bun prieten cu Gică Hagi.

Cota de piață a lui Rivaldinho este de 800.000 de euro

Fiul lui Rivaldo a revenit la Viitorul în această vară, după ce please la Levski Sofia. Înainte a trecut și pe la Dinamo. A mai jucat pentru Viitorul în ultima parte a sezonului 2018-2019, când a marcat 2 goluri în Liga 1 și 2 în Cupa României.

„Fiul fostului jucător de la Deportivo la Coruna și Barcelona strălucește în al doilea său sezon la Viitorul Constanța, echipa care îi aparține lui Hagi și unde Popescu este președinte. Anul acesta deja au câștigat Supercupa, după ce au luat Cupa României în sezonul trecut”, au mai scris cei de la AS.

În ultima perioadă, brazilianul este monitorizat de cluburi din Italia și Spania.

Citește și: Zlatan Ibrahimovic se întoarce în Spania! Ce anunț a făcut jucătorul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: