Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic se întoarce în Spania! Ce anunț a făcut jucătorul

Zlatan Ibrahimovic se întoarce în Spania! Ce anunț a făcut jucătorul

Zlatan Ibrahimovic se întoarce în Spania

Zlatan Ibrahimovic se întoarce în Spania! Jucătorul a făcut anunțul pe contul său de socializare, iar fanii au început imediat să-și pună întrebări.

În ultimele săptămâni s-a tot vorbit despre posibila revenire a lui Zlatan Ibrahimovic în Europa. Suedezul este tentat să joace în Serie A, la Napoli. Atât patronul cât și antrenorul au fost încântați, dar l-au anunțat că nu îi pot oferi salariul pe care îl are în acest moment la LA Galaxy. Ibrahimovici a postat un filmuleț în care vorbește despre intențiile sale.

„Salut, Spania! Ghici ce, mă întorc!”, au fost cuvintele sale.

După această postare fanii au început să se întrebe dacă fotbalistul își dorește să revină în campionatul din Spania. Curând au aflat însă despre ce este vorba. Fostul internațional vine doar în vizită în Spania, pentru a promova o casă de pariuri, a cărei ambasador este. Oricum, Zlatan a anunțat că nu mai vrea să joace în SUA și își caută un club în Europa.

Zlatan a refuzat oferte din China

Potrivit presei din Italia, Napoli i-a făcut deja o ofertă. Salariul este însă mult mai mic decât cel pe care îl câștiga în acest moment la LA Galaxy, 7,2 milioane de euro. Italienii i-au oferit o primă de instalare de 1,5 milioane de euro și un salariu de 5 milioane de euro pe sezon. Suedezul a avut oferte mult mai bune din China dar le-a refuzat. Printre echipele la care a jucat fostul internaţional se numărăr Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Internazionale Milano, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain și Manchester United. În acest moment cota de piaţă a fotbalistului este 3,5 milioane de euro. Cea mai mare cotă a avut-o în 2009, 46 milioane de euro.

Citește și: Ionuț Negoiță vinde Dinamo! Cu ce preț vrea să dea acțiunile!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini