Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Negoiță vinde Dinamo! Cu ce preț vrea să dea acțiunile!

Ionuț Negoiță vinde Dinamo! Cu ce preț vrea să dea acțiunile!

Ionuț Negoiță vinde Dinamo

Ionuț Negoiță vinde Dinamo. De data aceasta acționarul majoritar al clubului nu se mai răzgândește. Vrea sa dea 51% din acțiuni pentru doar 1 leu + 500.000 de euro, datoriile clubului.

Omul de afaceri a anunțat decizia sa astăzi, într-o conferință de presă. Este decis să renunțe la majoritatea acțiunilor pe care le deține la clubul Dinamo. Negoiță are în acest moment 93% din club. El este dispus să renunțe la tot ce are pentru 1 milion de euro. Discursul afaceristului de astăzi a fost puțin confuz, iar multe dintre afirmațiile sale mai mult decât ciudate. Negoiță a găsit și soluția care ar putea salva clubul.

„Este clubul meu sau cum? Nu înțeleg. Știți că este o anomalie ce se întâmplă în România? Știți că Atletico Madrid era în Liga a 2-a și s-au vândut număr record de abonamente? Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau 20 de lei pe lună, dacă ar renunța la două pachete de țigări, ar ajuta clubul, nu ar mai fi acest club un cal de bătaie. Poate că suporterul dinamovist face o platformă, se transformă în socios, suntem în discuții și cu PCH și poate aceste asociații pot colecta online niște bani, se poate aduna o sumă frumoasă ”, a spus Negoiță.

Acesta a recunoscut că de mai bine de doi ani nu mai merge la meciurile echipei sale, pentru că nu dorește să mai fie înjurat. El cere ajutorul suporterilor.

“Eu nu vreau să mai fac asta, de unde până unde? De unde mentaitatea asta. Cine să țină în viață Dinamo? Normal că dinamoviștii, e clubul lor. Acum e momentul. Nu aș dramatiza, luna septembrie a fost scadentă pe 15 octombrie. De două săptămâni este întârziat salariul, ok. O parte din salariile lunii august sunt neplătite. Vă promit eu că se plătesc până vineri. Este ceva în neregulă, suntem suporteri ai lui Dinamo doar pentru comentat, pentru înjurat”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Baza de la Săftica este pusă gaj pentru datorii

Acționarul majoritar al clubului a anunțat că baza de antrenament de la Săftica este pusă gaj pentru a putea eșalona datoriile către stat.

„Am pus gaj Săftica, este adevărat. Dar nu cred că este o problemă atât de mare. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro. Mult cluburi fac asta”, a mai spus Ionuţ Negoiţă.

Negoiță este patron la Dinamo de 7 ani

Omul de afaceri a preluat Dinamo în urmă cu 7 ani, iar din 2014 este acționar majoritar. AFC Dinamo, societate în insolvenţă controlată de Nicolae Badea, care deţine marca şi palmaresul deține 6% dintre acțiuni, iar Cornel Dinu deține și el acțiuni.

Citește și: Gareth Bale nu s-a răzgândit! Vrea să plece de la Real!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: