Redactia.ro
Home » Sport » Gareth Bale nu s-a răzgândit! Vrea să plece de la Real!

Gareth Bale nu s-a răzgândit! Vrea să plece de la Real!

Gareth Bale nu s-a răzgândit

Gareth Bale nu s-a răzgândit. Jucătorul nu-și mai dorește să joace pe Bernabeu și se pare că și-a găsit echipă. Galezul ar putea ajunge în China.

Gareth Bale nu se simte deloc bine la Real Madrid. Jucătorul a fost foarte supărat pentru că nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Club Brugge, din Liga Campionilor. Zinedine Zidane a declarat după meci că nu l-a folosit pe Bale din cauza unor problem fizice, dar jucătorul a fost total nemulțumit de răspunsul primit. Galezul de 30 de ani și-a pus imediat impresarul să-i caute o nouă echipă. Și pentru că cere un salariu foarte mare pe care cluburile din Europa nu îl pot acoperi, s-a orientat spre Asia. Marca scrie că impresarul fotbalistului negociază în aceste zile cu Shanghai Shenhua. Chinezii l-au dorit și în această vară, dar nu au căzut de acord cu spaniolii asupra sumei de transfer.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#LaPortada ‘Contacta con el Shanghai Shenhua para irse en enero’

O postare distribuită de MARCA (@marca) pe

Ce salariu cere Gareth Bale

În acest moment niciun club din Europa nu este dispus să-i plătească lui Bale salariu dorit. Acesta vrea măcar 17 milioane de euro pe sezon, atât cât încasează la Real Madrid. În vară, Cosmin Olăroiu l-a dorit pe galez la echipa pe care o antrenează, Jiangsu Suning, însă suma de transfer a fost considerată prea mare. Galezul are o cotă de piață de 60 de milioane de euro. Din 2013, de când joacă la Real Madrid, Bale a adunat 104 goluri în 238 de meciuri. A câștigat 4 trofeea UEFA Champions League. În total are în palmares 13 trofee cu madrilenii.

Citește și: Incredibil! Cel mai scump transfer din istorie! Mbappe, 600 de milioane de euro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini