Redactia.ro
Home » Sport » Incredibil! Cel mai scump transfer din istorie! Mbappe, 600 de milioane de euro

Incredibil! Cel mai scump transfer din istorie! Mbappe, 600 de milioane de euro

Incredibil Mbappe 600 de milioane de euro

Incredibil! Real Madrid este pregătită să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Mbappe ar putea ajunge în Spania. Dacă tranzacția are loc, Florentino Perez va cheltui 600 de milioane de euro.

Kylian Mbappe mai are contract trei ani cu PSG, dar își dorește să plece. Șeful lui Real, Florentino Perez îl urmărește de ceva vreme și este dispus să facă o ofertă incredibilă pentru atacantul de 20 de ani.

”Real Madrid este convinsă acum că Mbappe trebuie să joace pe Santiago Bernabeu. Are plecările lui Ronaldo Nazario şi caracteristicile de golgheter ale lui Cristiano”, scriu jurnaliștii de la Deportes Cuatro.

Aceștia mai scriu faptul că, Florentino Perez a făcut deja primele mutări în acest sens. În acest moment spaniolii vor să profite de relația destul de proastă pe care Mbappe o are cu antrenorul francezilor, Thomas Tuchel. Real vrea să plătească pentru transferul jucătorului 300 de milioane de euro, iar 50 de milioane de euro ar fi salariul jucătorului pe sezon. Mbappe mai are contract cu PSG încă trei ani, dar nu mai dorește să rămână. Incredibil! A refuzat un salaru de 50 de milioane de euro pe an.

Lui Ronaldo i s-a refuzat salariul de 30 de milioane de euro

Florentino Perez a refuzat în trecut să-i dea lui Cristiano Ronaldo un salariu de 30 de milioane de euro. Acum însă, este dispus să-i plătească francezului 50 de milioane de euro. Astfel Mbappe va devein cel mai bine plătit fotbalist din toate timpurile. Francezul a ajuns la PSG în 2017, când a fost transferat de la AS Monaco

Citește și: Halep le răspunde cârcotașilor! “La mine în țară sunt un pic prea bătrână”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: