Redactia.ro
Home » Sport » Halep le răspunde cârcotașilor! “La mine în țară sunt un pic prea bătrână”

Halep le răspunde cârcotașilor! “La mine în țară sunt un pic prea bătrână”

Simona Halep le răspunde cârcotașilor

Simona Halep le răspunde cârcotașilor, după ce a câștigat primul meci de la Turneul Campioanelor. Au fost voci care au considerat că diferența de vârstă dintre Simona și Bianca Andreescu ar putea influența rezultatul partidei.

Simona Halep a fost ironică la conferința de presă, de după meciul câștigat în trei seturi 3-6, 7-6, 6-3, în fața sportivei din Canada, Bianca Andreescu. Nu s-a temut nicio clipă de adversara sa. Constănțeanca a explicat mai în glumă, mai în serios de ce au deranjat-o comentariile răutăcioase.

„Am auzit la mine în ţară că sunt un pic prea bătrână. De aceea a fost un pic de presiune. Dar sunt fericită şi mândră acum că am văzut că sunt încă acolo şi pot să lupt. Chiar dacă vin jucătoare tinere şi puternice, care câştigă deja la 19 ani un Grand Slam. A fost o provocare şi pentru că ea este cu 10 ani mai tânără decât mine. A fost un meci pe cinste”, a spus Halep, la conferința de presă.

Simona Halep ar putea ajunge în semifinalele turneului de la Shenzhen, chiar după al doilea meci. Acest lucru se poate întâmpla dacă, românca va trece de Elina Svitolina, iar Bianca Andreescu o va învinge pe Karolina Pliskova, în Grupa Violet. Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Turneul Campioanelor este o finală jucată în 2014. Atunci a fost învinsă de Serena Williams.

Managerul de comunicare al Simonei Halep o atacă pe Bianca Andreescu

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep a postat pe Instagram un mesaj în care o atacă pe sportiva de origine română, Bianca Andreescu.

“Astăzi, Simona, ne-a arătat odata în plus, că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt; românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campionii pentru România.
Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României și că dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună!”, a scris Cosmin Hodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Astazi, Simona, ne-a aratat odata in plus, ca nu este nevoie sa pleci din Romania pentru a face performanta la nivel inalt; romanii traiesc cu ideea gresita ca ramanand in Romania nu pot face performanta. Bianca este o campioana a Canadei iar propunerea Simonei pentru noi este sa fim campionii pentru Romania. Trebuie sa mulțumim si parintilor Simonei care nu au ales ideea finantarii unei alte tari si a juca pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, sa spuna povestea unei alegeri; alegerea unui roman de a face performanta sub steagul Romaniei si ca daca romanii vor alegee sa lupte sub un alt steag nu vom avea o Romanie mai buna! 🇷🇴 @simonahalep #romania🇹🇩 #romanianfedcupteam #romaniandaviscupteam #fighter #proud #performance #sports #makinghistory

O postare distribuită de Cosmin Hodor (@cosmin_hodor) pe

Citește și: Cristian Tudor Popescu a explodat după victoria Simonei Halep: „A fost cam ruginită”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini