Redactia.ro
Home » Sport » Cristian Tudor Popescu a explodat după victoria Simonei Halep: „A fost cam ruginită”

Cristian Tudor Popescu a explodat după victoria Simonei Halep: „A fost cam ruginită”

Cristian Tudor Popescu

Meciul de tenis dintre Simona Halep și canadianca de origini române, Bianca Andreescu, din cadrul Turneului Campioanelor s-a încheiat cu victoria Simonei în trei seturi.

Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacție după mediul Simonei Halep. Gazetarul a comentat la Digi24 prestația celor două, imediat după meci. Acesta a declarat că a fost sigur de victoria Simonei, în proporție de 90%, abia după ce a câștigat setul doi și a salvat o minge de meci. Cristian Tudor Popescu consideră că acela a fost un moment gestionat excepțional de Halep, după ce în primul set a fost „cam ruginită”.

CTP: „În primul set, a fost cam ruginită”

„A fost un meci fascinant datorită diferenței de stil dintre cele două jucătoare. De o parte, complexitatea jocului Biancăi Andreescu, care știe să țină mingea și de pe fundul terenului, știe să facă voleu, știe scurtă, i-a pus vreo șapte scurte Simonei, dintre care șase au fost punct, deci jocul ei este mult mai variat. Dincolo, Simona i-a opus raliul, arma ei atomică, capacitatea de a ține mingea stânga-dreapta în teren, a dat drumul la picioare, în special în setul 2.

În primul set, a fost cam rusty, într-adevăr, cum spunea Darren Cahill, cam ruginită, pentru că nu a avut meciuri în ultima vreme, dar apoi s-a dezmorțit în setul 2, a dat drumul la picioare și a început să-i trimită multe mingi înapoi zvăpăiatei și talentatei, indiscutabil, Bianca Andreescu”, a analizat Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, meci greu pe Bianca Andreescu 

Simona Halep a avut un meci greu în debutul Turneului Campioanelor. A reușit în cele din urmă să câștige în fața Biancăi Andreescu cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3. În următoarea partidă, Simona Halep o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani), pe 30 octombrie.

Turneul Campioanelor 2019 a început duminică, 27 octombrie, și se va încheia pe 3 noiembrie. Competiția a fost mutată pentru următorii ani de la Singapore la Shenzhen. După tragerea la sorți de vineri, 25 octombrie, s-a aflat formula de joc.

Halep va evolua în Grupa Violet, alături de sportiva cehă Karolina Pliskova, ucraineanca Elina Svitolina și canadianca de origine română Bianca Andreescu. În Grupa Roșie vor juca australianca Ashleigh Barty, japoneza Naomi Osaka, sportiva cehă Petra Kvitova și elvețianca Belinda Bencic.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: