Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep o învinge pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Simona Halep o învinge pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Halep

Simona Halep (5 WTA) a trecut în trei seturi, 3-6; 7-6 (6); 6-3 de Bianca Andreescu (Canada; 4 WTA) la Turneul Campioanelor. Partida a durat două ore și 30 de minute.

Cele două campioane au oferit un meci spectaculos, cu lovituri care au ridicat publicul în picioare și răsturnări de scor.

Primul set a fost controlat de jucătoarea în vârstă de 19 ani, în timp ce Simona a părut că acuză lipsa de meciuri din ultima perioadă. Nici măcar intervenția lui Darren Cahill, revenit alături de tenismena noastră după o pauză de un an, n-a putut întoarce soarta setului.

Întâlnire șoc la Turneul Campioanelor! Simona Halep vs Bianca Andreescu

Jocul Simonei a devenit mai solid odată cu trecerea timpului, iar campioana de la Wimbledon a găsit treptat soluții pentru jocul agresiv al canadiencei de origine română, potrivit digisport.ro.

Echilibrul s-a menținut în setul doi, pe care Bianca a avut ocazia să și-l treacă în cont la 5-4 în favoarea ei, când a avut o minge de meci pe serviciul advers. Simona a rezistat, însă, presiunii și a trimis apoi jocul în decisiv, după ce s-a impus la tie-break.

În decisiv, Simona a părut jucatoarea mai proaspătă, în timp ce Bianca a acuzat dureri la spate și a fost vizibil marcată de efortul depus. Cu o experiență superioară Simo s-a impus cu 6-3 la capătul unui meci încântător.

Prima reacție a Simonei după debutul cu victorie la Turneul Campioanelor

Simona Halep a trecut cu greu de canadianca Bianca Andreescu, într-un meci spectaculos care a durat două ore și 30 de minute.

Halep a spus că e moartă de oboseală, deoarece n-a mai jucat prea multe meciuri de la Wimbledon încoace.

„O performanță excepțională să fiu la acest turneu pentru al șaselea an la rând. A fost un meci greu, e o jucătoare grozavă. Știam că Bianca e jucătoare extraordinară, că va lupta pânâ la sfârșit. Sunt moartă! Dar voi avea timp de recuperare. Sunt foarte fericită că am câștigat un meci la Turneul Campioanelor.

N-am jucat prea mult de la Wimbledon! Îmi place să joc sub presiune. Sunt fericită că am putut lupta cu o jucătoare cu 10 ani mai tânără. Sunt mândră de jocul meu din această seară! Am văzut multe steaguri românești. Vă mulțumesc! Simt iubirea voastră!”, a spus Simona Halep, potrivit prosport.ro.

În următoarea partidă, Simona Halep o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani), pe 30 octombrie.

Turneul Campioanelor 2019 a început duminică, 27 octombrie, și se va încheia pe 3 noiembrie. Competiția a fost mutată pentru următorii ani de la Singapore la Shenzhen. După tragerea la sorți de vineri, 25 octombrie, s-a aflat formula de joc.

Halep va evolua în Grupa Violet, alături de sportiva cehă Karolina Pliskova, ucraineanca Elina Svitolina și canadianca de origine română Bianca Andreescu. În Grupa Roșie vor juca australianca Ashleigh Barty, japoneza Naomi Osaka, sportiva cehă Petra Kvitova și elvețianca Belinda Bencic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: