Redactia.ro
Home » Sport » Felice Mazzu a dezlegat misterul! Antrenorul spune ce se întâmplă cu Ianis

Felice Mazzu a dezlegat misterul! Antrenorul spune ce se întâmplă cu Ianis

Felice Mazzu a dezlegat misterul

Felice Mazzu a dezlegat misterul. Fostul antrenor al celor de la Genk a explicat într-un interviu ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi, după ce a ajuns în Belgia.

Tehnicianul a acordat un interviu celor de la Het Laatste Nieuws, în care a explicat de ce Ianis Hagi nu s-a putut impune.

„Uitaţi-vă la Hagi, un fotbalist foarte bun, dar într-o linie de mijloc formată din trei fotbalişti nu e potrivit. Am vorbit cu el ore în şir despre acest aspect. El poate juca doar în spatele atacantului, dar restul echipei trebuie să joace în funcţie de el. În acest mod s-a compromis la Genk”, a spus Mazzu.

Felice Mazzu a fost cel care în vară a insistat ca decarul naționalei să fie adus la Genk. De la transferul său, românul a jucat de 12 ori în campionat.

Ianis Hagi vrea să plece de la Genk în iarnă

Potrivit presei din Belgia, Ianis Hagi așteaptă perioada de mercato pentru a putea pleca de la Genk. Românul este nemulțumit pentru că, antrenorul Hannes Wolf îi oferă foarte puține șanse să joace. În vară când s-a transferat totul părea că merge bine. A prins prima echipă de câteva ori. Apoi, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare. În urmă cu câteva zile, Ianis a jucat titular în meciul cu St. Truiden și și-a ajutat echipa la gol. La o minge trimisă în careu, Ianis a încercat să intervină iar reluarea sa a fost deviată în gol de coechipierul său Samata. Până cum românul a bifat 14 meciuri pentru belgieni, în toate competițiile. A marcat de trei ori și a oferit trei assist-uri.

Citește și: Dan Petrescu, în genunchi la meciul cu Botoșani! Campioana a pierdut cu moldovenii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: