Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu, în genunchi la meciul cu Botoșani! Campioana a pierdut cu moldovenii

Dan Petrescu, în genunchi la meciul cu Botoșani! Campioana a pierdut cu moldovenii

Dan Petrescu, în genunchi la meciul cu Botoșani

Dan Petrescu, în genunchi la meciul cu Botoșani. Antrenorul s-a prăbușit pe gazon după o criză de nervi. S-a întâmplat la ratarea incredibilă a lui Golofca.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 14 prin Ashkovski. Pereira a reușit să egaleze câteva minute mai târziu. La începutul reprizei secunde, clujenii au cerut penalty la o fază în care Chindriș l-a călcat pe gleznă pe Golofca, dar arbitrul nu a dat nimic. Tot Golofca i-a provocat o criză de nervi lui Dan Petrescu. Deși putea înscrie a căzut lângă poartă. Mihai Roman a înscris al doilea gol pentru moldoveni. Botoșani – CFR Cluj s-a terminat 2-1.

„Se pare că am meritat victoria, am jucat un fotbal bun, aşa cum ne-am obişnuit. Nici nu se pune problema, am jucat mult mai bine ca ei şi am meritat victoria. Mă bucur că am înscris şi că suntem acolo”, a spus Mihai Roman.

Marius Croitoru a explicat de ce nu a dorit amânarea meciului

CFR Cluj a încercat să amâne meciul cu Botoșani, însă moldovenii au refuzat. Clujenii ar fi dorit mai mult timp de odihnă înaintea meciului cu Celtic.

„V-am spus și nu mint, m-a sunat domnul Iftime, m-a întrebat dacă vrem să amânăm. Eu i-am întrebat pe jucători și pe fondul acela de supărare, de la momentul transferului lui Golofca, când ne-au spus că ne plătesc banii, când ne-au mințit, ne-au amânat, băieții nu au fost de acord să amânăm, asta a fost decizia lor, iar domnul Iftime a ținut cont de părerea fotbaliștilor, pentru că cei de care depind rezultatele sunt jucătorii”, a spus Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, la finalul jocului.

Dan Petrescu nu a vrut să vorbească cu presa

După înfrângerea suferită în fața celor de la Botoșani, Dan Petrescu nu a vrut să vorbească cu jurnaliștii. L-a trimis pe Alin Minteuan să răspundă la întrebări.

”Am fost rugat să vin eu, nu știu situația lui Dan Petrescu. Ne-am temut de meci, a fost o oarecare stare de nervozitate, de presiune transmisă jucătorilor. S-a adeverit până la urmă, n-a ieșit bine. Urmează un meci decisiv în Europa. Aveam nevoie de un moral bun înainte de partida cu Celtic. Sperăm la calificare”, a spus Minteuan.

Citește și: Tomas Ryde, criticat dur după ce România a fost umilită la CM de handbal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: