Redactia.ro
Home » Știri » Femeia a devenit celebră în toată lumea, după ce a făcut un ou ochi așa, din greșeală! Iată cum poți face Ouă Nor!

Femeia a devenit celebră în toată lumea, după ce a făcut un ou ochi așa, din greșeală! Iată cum poți face Ouă Nor!

GALERIE FOTO (2)

O femeie a devenit celebră după ce a făcut așa un ou ochi, din greșeală! A vrut să-și amuze prietenii cu isprava sa, așa că a pus poza pe Facebook. Acum a devenit celebră în toată lumea, pentru că toți vor să le gătească la fel! Și pe cât sunt de arătoase, pe atât sunt de gustoase, o spun tot internauții. Iată cum poți face Ouă Nor!

Iată o nouă rețetă care a stabilit un adevărat trend printre internauți! Preparatul fabulos face ravagii pe rețelele de socializare! Este vorba despre rețeta Ouă Nor.

Ouă Nor, rețeta virală pe Internet

Micul-dejun postat pe Instagram nu mai este o noutate! Însă rețeta Ouă Nor str\nge mii de like-uri și a creat un fel de provocare printre utilizatorii care vor să își expună pe rețelele de socializare talentul gastronomic.

Rețeta Ouă Nor cere puțin efort, așa că internauții au ajuns să le adore pentru aspectul lor, dar și gustul lor, fiind și un preparat atât de delicios, dar și foarte sănătos!

Ouă Nor. Iată cum se prepară

Pasul 1: Primul pas este să separi gălbenușul de albuș.
Pasul 2: Al doilea pas important este să bați bine albușul. După preferință, se adaugă brânză, șuncă sau măsline, chiar.
Pasul 3: Al treilea pas extrem de important este să pui partea bătută în tigaie sub formă de nor, lăsând un spațiu gol în mijloc, locul unde mai târziu se pune gălbenușul. Albușul bine bătut și pus sub formă de nor se coace la cuptor la 230 de grade, pentru 8 minute.
Pasul 4: Al patrulea pas este și el esențial! Se pune gălbenușul în mijlocul norului și mai lasă la cuptor pentru încă 3 minute.
Pasul 5: Ouale Nor se pot servi presărate cu orice condiment preferați, chiar și cu susan pe deasupra.

Dacă indicațiile sunt respectate, fabulosul preparat ar trebui să adune like-uri de la toți prietenii de pe rețelele de socializare! Iată și rețeta video, în care este explicat fiecare pas în parte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: