Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Berbec. Pasiune dusă la extrem și eleganță. Din ce situații e bine să iei o binemeritată pauză

Femeia Berbec. Pasiune dusă la extrem și eleganță. Din ce situații e bine să iei o binemeritată pauză

Femeia Berbec. Pasiune dusă la extrem și eleganță. Din ce situații e bine să iei o binemeritată pauză

Dacă semnul tău zodiacal este „berbecul”, ești creativ, înflăcărat, independent și elegant. Află care sunt trăsăturile importante ale femeii Berbec și află de ce trebuie să ții cont ca viața ta să fie cât mai frumoasă.

Femeia berbec-creativă, independentă și elegantă

Dacă ziua ta de naștere cade între 21 martie și 19 aprilie, ești o femeie Berbec: înflăcărată, energică, independentă și inteligentă. Lumea ta este în continuă mișcare. Dacă apare o nouă provocare, o abordezi cu toată viteza. Uneori este necesar să fii isteață pentru a-ți atinge scopul, dar nu te teme, ai mult creier de rezervă. Total eficientă în orice demers, femeia Berbec nu tolerează eșecul.

Elementul Femeii Berbec – Focul

Femeia Berbec este un semn de foc. Așa cum te-ai aștepta, au personalități scânteietoare. Faptul de a fi un semn de foc indică întotdeauna o femeie care este creativă în moduri unice. Atunci când sunt influențate de elementul foc, spontaneitatea este infuzată în persoana lor. Pofta lor de viață este nelimitată; căutarea lor de distracție fără sfârșit. Semnele de foc uneori scapă de sub control în timp ce încearcă să ardă lumânarea la ambele capete. Din acest motiv, cel mai bine este să ia o pauză din când în când pentru a se regrupa și a se reenergiza.

Femeile guvernate de zodia Berbecului posedă un simț impecabil al stilului. Cu toate acestea, în ciuda acestei eleganțe, ele rămân copii în suflet. Deși sunt independente și extrovertite, pot fi surprinzător de naive și încrezătoare. Această deschidere duce adesea la dezamăgire, dar femeia Berbec își revine rapid.

Femeia Berbec. Atenție la impulsivitate

Această planetă este locul ei magic, iar ea profită la maximum de timpul petrecut pe ea. Ea nu este o persoană care „vorbește frumos”, ci de fapt „trece la fapte”. Așteptați-vă ca această femeie înflăcărată să fie impulsivă, energică și dinamică – cu multă dramă, pentru o măsură bună.

Cum este femeia berbec în relațiile de dragoste

Deoarece femeia Berbec este în mod inerent asertivă, bărbatul visurilor ei va fi un „bărbat adevărat”. Dacă are succes, cu atât mai bine pentru ea; îi place să-și pună bărbatul pe un piedestal (dacă acesta merită). O relație romantică cu un tip liniștit nu va funcționa pentru ea. Este important să aleagă pe cineva care se va ține tare și nu se va intimida ușor, altfel viața va deveni mult prea plictisitoare pentru Berbec. Pe de altă parte, nu le plac restricțiile de orice fel, iar o relație posesivă va sfârși prin a nu duce nicăieri. Asta nu înseamnă că ea însăși nu va fi puțin posesivă. Ea nu vede nimic rău în asta.

Odată ce alegerea partenerului de viață este făcută, există anumite criterii necesare pentru a păstra căsătoria intactă. În primul rând, soțul/soția trebuie să știe să păstreze un pic de mister în rezervă. El trebuie să-și amintească faptul că femeia lui este întotdeauna pe primul loc.

În cele mai multe cazuri, dacă o căsnicie în Berbec eșuează este din cauză că femeia Berbec se plictisește de moarte sau simte că atributele ei nu sunt apreciate de soț. Totuși, înainte de a renunța, ea va face toate eforturile pentru a menține căsnicia împreună. Dacă pasiunea se răcește și entuziasmul devine inexistent, ea va arunca prosopul.

Femeia Berbec la capitolul bani

Femeia Berbec iubește să cheltuiască. Ea este cumpărătorul impulsiv suprem. Dacă îl vede și îi place, îl cumpără. Slavă Domnului că se pricepe și la făcut bani, pentru că mâncărimea ei de a-și îndeplini dorințele este nelimitată.

Femeia berbec în carieră

Indiferent de carieră, Berbecul trebuie să se simtă bine în legătură cu poziția pe care o ocupă și cu modul în care aceasta se încadrează în viața ei. Este important ca Berbecul să simtă că se află în vârful jocului ei. Femeile Berbec sunt în mod natural super-performante. Adesea nu este nevoie de prea mult efort pentru ca ele să obțină o bună parte din succes.

Femeia berbec cu prietenii

Femeile Berbec își fac prieteni cu ușurință, iar majoritatea relațiilor lor sunt prietenoase, fără a fi total angajate. Berbecul este prea ocupat să își trăiască viața pentru a dedica bucăți uriașe de timp celorlalți. Ea are doi sau trei prieteni apropiați care sunt spontani și adaptabili. Ori de câte ori Berbecul caută aventura, aceștia sunt chiar lângă ea.

Femeia berbec la capitolul sănătate

Femeia Berbec tipică are rezistența fizică a unui alergător de cursă lungă. În general sănătoși, se știe că aceste subiecte robuste reușesc să țină piept gripei prin pură voință. Arienii sunt pur și simplu prea ocupați pentru a fi bolnavi. Oricât de impenetrabile ar părea la rău, nu același lucru se poate spune despre emoțiile lor. Oricât de puternici ar părea la suprafață, sentimentele lor sunt rănite, mai ales pentru că nu își acordă suficient timp de gândire înainte de a acționa.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: