Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Capricorn. Poate petrece ani de zile până se se simtă confortabil cu cineva. Cum o cucerești

Femeia Capricorn. Poate petrece ani de zile până se se simtă confortabil cu cineva. Cum o cucerești

Femeia Capricorn. Poate petrece ani de zile până se se simtă confortabil cu cineva. Cum o cucerești

Astrologia ne poate ajuta să înțelegem mai multe despre noi înșine și despre persoanele pe care le iubim/date/neîndrăgostesc fără speranță. Planurile, succesul, imaginația, creativitatea și productivitatea sunt doar câteva elemente care o definesc pe femeia Capricorn. Dintre toate semnele zodiacale, acesta este mai degrabă un muncitor decât un mare visător. Iată ce trebuie să știi despre femeia Capricorn.

Femeia Capricorn. Își dorește libertatea de care are nevoie

Capricornul este guvernat de Saturn, planeta restricțiilor, iar cu lanțurile reprezentate în carte și cu sentimentele de a fi prins sau blocat, un Capricorn s-ar putea simți adesea restricționat într-un fel, chiar dacă există întotdeauna oportunitatea de libertate pentru care se vor strădui.

Femeia Capricorn. Independență

Capricornii sunt practici, independenți și autosuficienți. Le place să facă lucruri utile prin casă și, în mod normal, vor fi implicați în mai multe proiecte de bricolaj în același timp. Din moment ce Capricornii sunt atât de harnici, ei își petrec chiar și timpul liber încercând să se perfecționeze. Vor citi o mulțime de cărți, astfel încât să fie bine informați despre cât mai multe subiecte. Vor să știe tot ce există despre lume și niciodată nu simt că s-au documentat suficient.

Femeia Capricorn. Poate părea rece. Cum îți dai seama de adevăr

Capricornii pot părea reci și lipsiți de compasiune atunci când îi întâlnești pentru prima dată. Cu toate acestea, în adâncul sufletului, ei sunt loiali, de încredere și devotați. Pur și simplu au ziduri înalte. S-ar putea să aibă nevoie să petreacă ani de zile cu cineva înainte de a se simți confortabil să se deschidă cu privire la emoțiile lor. Au doar câțiva prieteni apropiați – dar vor rămâne prieteni pe viață. De asemenea, sunt incredibil de apropiați de familiile lor și prețuiesc tradițiile pe care le vor transmite propriilor copii. Capricornii se țin închiși față de cea mai mare parte a lumii, așa că, dacă te lasă să intri, te prețuiesc enorm.

Femeia Capricorn e extrem de analitică

Deoarece semnul Capricornului este guvernat de Saturn, planeta restricțiilor, femeile Capricorn ar putea fi puțin distante, lipsite de emoții și prea analitice uneori. Ele își țin familia, prietenii și colegii de muncă la standarde incredibil de înalte. Vor fi încăpățânate și neiertătoare cu cei care le-au greșit. Cu toate acestea, ele se țin și pe ele însele de aceste standarde. Ei sunt cei mai mari critici ai lor. Nu sunt niciodată mulțumiți de ei înșiși.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: