Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după trei luni. Care este motivul

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după trei luni. Care este motivul

GALERIE FOTO (3) Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după trei luni

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după trei luni. Deciziile unora continuă să surprindă întreg mapamondul. Este și cazul braziliencei Cris Galera care a luat decizia de a se căsători cu ea însăși. De parcă nu era de ajuns, modelul a divorțat după 90 de zile.

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după trei luni. Care este motivul

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat după trei luni. În luna septembrie 2021, modelul brazilian Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie oficială, șocând întreaga lume. Tânăra a declarat că nu a găsit niciun bărbat suficient de bun pentru ea, motiv pentru care a hotărât să-și jure iubire veșnică chiar ei.

Ajunsă la vârsta de 33 de ani, Cris mărturisește că se simte bine singură și a fost dezamăgită că nu și-a găsit niciun bărbat cu care să se mărite. ”Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Întotdeauna mi-a fost teamă să rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine.Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”, spunea ea imediat după căsătorie, potrivit DailyStar.

Și mai halucinant a fost faptul că modelul a divorțat după 90 de zile. Se pare că s-a cam săturat să fie soție pentru ea însăși. Aceasta a dezvăluit că începe să se îndrăgostească, după ce a cunoscut o persoană specială. ”Am fost fericită cât a durat. Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”, a dezvăluit aceasta.

Un bărbat de 40 de ani s-a căsătorit cu sine însuși

Un italian în vârstă de 40 de ani din Saint Antonio Abate, supărat de presiunile pe care le făceau familia și prietenii pentru a se căsători, a ales să facă nunta cu propria-i persoană pentru a atrage atenția asupra a ceea ce considera a fi marginalizarea cu care se confruntă bărbații singuri în societatea de azi. Ceremonia a fost transmisă în direct în cadrul unei emisiuni de televiziune, dar Nello Ruggiero a precizat că s-ar fi căsătorit singur și în absența camerelor de filmat.

Acesta a spus că părinții s-au bucurat de acest lucru și l-au susținut. Mirele a venit la nuntă pe un cal alb, în timp ce invitații care îl așteptau au crezut că este vorba de o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Mirele și-a pus nepoții să-i fie cavaleri de onoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: