Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Taur. Nu face compromisuri și nu respectă regulile. Ce trebuie să știi despre femeia taur

Femeia Taur. Nu face compromisuri și nu respectă regulile. Ce trebuie să știi despre femeia taur

Femeia Taur. Nu face compromisuri și nu respectă regulile. Ce trebuie să știi despre femeia taur

Astrologia îți poate spune multe despre o persoană. De exemplu, femeile Taur sunt încăpățânate, ambițioase și răbdătoare. Ele nu suportă surprizele, așa că preferă să se țină de o rutină. Iată tot ce trebuie să știi despre o femeie Taur.

Femeia Taur. Încăpățânare și senzualitate

Taurul este un semn de pământ guvernat de planeta Venus și reprezentat de taur. Acest lucru se datorează faptului că sunt extrem de încăpățânați. O femeie Taur nu va face compromisuri în ceea ce privește convingerile lor. Ele se vor certa cu oricine va încerca să le corecteze. Taurii nu se înțeleg bine cu figurile de autoritate pentru că urăsc să li se dea reguli. Acest semn zodiacal vrea să ia propriile decizii. Nu le pasă de ceea ce așteaptă alții de la ei.

La ce trebuie să fie atente femeile Taur

Femeile Taur nu sunt aventuroase, spontane sau adaptabile. Ele nu suportă schimbările. Intrarea în situații noi, necunoscute, le îngrozește. Vor să știe din timp în ce se bagă. Taurii sunt planificatoare. Vor intra în panică dacă planurile sunt schimbate în ultima secundă. Această zodie are nevoie de cât mai multe informații înainte de a fi de acord cu o ieșire. Dacă sunt prea multe întrebări, preferă să rămână acasă.

Femeile Taur pot deveni egoiste și egocentrice. Ele se gândesc doar la ele însele, așa că pot părea reci și nepăsătoare. Acest semn va lua întotdeauna cea mai bună decizie pentru ei înșiși, fără să se preocupe de cei din jur. În plus, nu se vor gândi bine la cuvintele lor înainte de a vorbi. Ei ajung să spună lucruri răutăcioase fără să se gândească la impactul pe care îl vor avea asupra celeilalte persoane. Prețuiesc onestitatea, dar franchețea lor se poate întoarce împotriva lor.

Femeia Taur în dragoste. Nu sare direct în relații

Femeile Taur au tendința de a fi prudente când vine vorba de dragoste și relații. Ea nu va sări direct într-o relație fără să se documenteze. Își va lua timp să cunoască pe cineva înainte de a se angaja față de el. Cele mai multe dintre relațiile ei vor începe ca prietenii. În acest fel, Taurul se poate simți confortabil în preajma persoanei respective. Se pot asigura că nu se implică cu cineva superficial.

În viață, femeile Taur știu exact ceea ce își doresc. Atunci când găsesc pe cineva care le face fericite, nu își vor reține emoțiile. Taurii sunt timizi la început, dar sunt romantici și sensibili odată ce ajung să te cunoască. Dacă se conectează cu cineva special, se vor strădui să facă lucruri dulci pentru ei. Cu toate acestea, se vor aștepta și la lucruri dulci în schimb. Standardele lor sunt extrem de înalte.

Femeia Taur: Viața profesională și banii

Ceva din trăsăturile acestor femei ne amintește de femeile puternice și hotărâte care s-au întors la țară în mișcările comunelor din anii ’60 și ’70. Aceste hipiote practice și hardcore au trăit în conformitate cu idealurile lor și erau dornice să învețe vechile metode și să le pună în aplicare, fie că asta însemna să coacă pâine integrală, să fie moașă la copii, să facă ierburi sălbatice sau să își construiască propriile case din materiale reciclate.

Există o capacitate tăcută a femeii Taurean – niciodată nu se teme să își suflece mânecile și să facă treabă, ea te poate surprinde cu puterea și rezistența ei fizică și emoțională. Veți vedea adesea aceste femei lucrând într-un anumit tip de design, fie că este vorba de grafică, arhitectură sau modă. Femeile Taurean sunt adesea artiste, poete sau muziciene și sunt profund inspirate de pământ și de toate creaturile sale. Plantele și animalele îi vorbesc sufletului ei și sunt adesea exprimate prin caracteristicile sale creative – chiar dacă nu are o grădină sau un animal de companie propriu pe care să îl îngrijească. Majoritatea femeilor Taurean sunt, de asemenea, profund atrase de pietre și cristale, iar multe dintre ele creează bijuterii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: