Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante. O femeie prinsă cu numere false a fost lovită cu picioarele de doi polițiști din Dâmbovița

Imagini șocante. O femeie prinsă cu numere false a fost lovită cu picioarele de doi polițiști din Dâmbovița

Femeie lovită cu picioarele de polițiști. Foto: Facebook / Cătălin Bulgaru

Doi polițiști din Dâmbovița au fost surprinși în timp ce încercau să imobilizeze o șoferiță în vârstă de 35 de ani, într-un incident petrecut în comuna Potlogi, în weekendul trecut, 10/11 februarie 2024.

Înregistrarea video obținută de un martor prezintă momentul în care femeia este încercuită de agenții de poliție, iar vocea martorului se aude strigând: „Băi, nu dați în ea! Băi! De ce loviți? Nu o loviți!”. Situația devine tensionată în momentul în care polițiștii încearcă să o controleze pe șoferiță, după ce au constatat că numerele de înmatriculare ale mașinii pe care o conducea erau atribuite altui vehicul.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani din localitatea respectivă. În timpul controlului, după ce i s-a comunicat că numerele de înmatriculare sunt atribuite altui autovehicul, șoferița ar fi manifestat un comportament agresiv verbal și ar fi refuzat să coopereze cu polițiștii, motiv pentru care aceștia au intervenit pentru a o conduce la sediul unității de poliție.

Imagini șocante

În urma incidentului, IPJ Dâmbovița a declanșat o anchetă internă pentru a verifica legalitatea și proporționalitatea intervenției polițiștilor.

Pe de altă parte, șoferița a fost înregistrată cu un dosar penal pentru circulația cu numere de înmatriculare false.

„Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru a stabili dacă modul de intervenție al agenților a fost unul conform procedurilor legale”, a precizat IPJ Dâmbovița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini