Redactia.ro
Home » Horoscop » Fenomen inedit pe cerul României! Cum ne va afecta Luna Roz în funcție de zodie

Fenomen inedit pe cerul României! Cum ne va afecta Luna Roz în funcție de zodie

Fenomen inedit pe cerul României! Cum ne va afecta Luna Roz în funcție de zodie

Astăzi are loc un fenomen inedit pe cerul României! Iată cum ne va influența Luna Roz!

De unde provine numele acestui fenomen astronomic inedit

Luna Roz este o lună plină de aprilie care își trage numele de la florile sălbatice roz care înfloresc la începutul primăverii. Se crede că numele provine de la florile sălbatice phlox/flox roz viu colorate, originare din America de Nord și care înfloresc adesea în perioada Lunii pline din aprilie.

„Această plantă este originară din estul SUA și e una dintre florile care înfloresc primele primăvară,” potrivit NASA, conform inews.co.uk.

Denumirea se referă la dezghețul de primăvară și la semnele de creștere nouă din fiecare an, inclusiv nume precum „Luna de gheață care se sparge” și „Luna apariției ierbii roșii”

Totodată, Luna Roz reprezintă înmugurirea și nașterea primăverii: cu iarba care încolțește, păsările care depun ouă și oamenii care plantează semințe. Celții aveau nume precum „Luna mugurilor, Luna lăstarilor noi, Luna semințelor și Luna creșterii sau chiar Luna Trezirii”.

Anglo-saxonii o numeau „Luna Ouălor”, la care se face adesea referire ca fiind un posibil motiv pentru apariția iepurașului modern de Paște.

Luna Roz este parte integrantă a urmăririi schimbării lunilor și anotimpurilor încă din cele mai vechi timpuri.

Când vom vedea Luna Roz pe cerul României

La data de 23 aprilie 2024 are loc Luna Roz, iar pasionații de astronomie vor putea observa punctul cel mai luminos al Lunii Roz în jurul orei 19:49

Cum ne va afecta Luna Roz în funcție de zodie

Iată cum ne poate influența apariția Luii Roz mai ales din punct de vedere astronomic!

„Înalta energie a lunii pline te poate inspira să faci niște schimbări pentru a schimba percepția oamenilor asupra ta. În această perioadă poţi construi cu uşurinţă noi căi, de aceea este recomandat să nu revi la obiceiurile vechi”, relatează Antena 3 CNN, potrivit sfatulparintilor.ro.

Iată previziunile pentru fiecare zodie!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

„Știi deja tot ce trebuie să schimbi în relația ta pentru a crea mai mult echilibru; trebuie să începi să ai încredere în tine. Iubirea nu funcționează întotdeauna așa cum crezi tu că o va face, dar îți datorezi ție însuți să te vindeci, astfel încât să poți începe să te bucuri cu adevărat de relația și de viața ta. Este timpul să te bucuri mai mult de prezent și să iei adevărul așa cum vine.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Te concentrezi mai mult pe probleme de iubire de sine, ceea ce te va ajuta să creezi acel sentiment interior de siguranță. Atât timp cât doi pot fi mai buni decât unul, ar trebui să fii și puternic în propriul tău spirit. Acest lucru creează mediul de a crea un spațiu pentru iubire. În această săptămână, unele informații neașteptate vă pot ajuta să dezvoltați o relație mai sănătoasă cu dvs. Și cu partenerul dvs.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Viața ar trebui să fie plăcută, iar relația ta amoroasă ar trebui să fie o parte importantă din asta. Începând cu această săptămână, te poți concentra mai mult pe cariera și prieteni. Încearcă să te implici mai mult în activitățile cu partenerul de cuplu, chiar dacă ai prefera să ai mai mult spațiu personal. Este timpul să te întrebi cu ce poate contribui partenerul tău la fericirea ta.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nu trebuie să te simți niciodată reținut în relația ta. Nu trebuie să renunți niciodată la visele tale pentru a fi persoana de care partenerul tău are nevoie. Da-ți permisiunea de a-ți ține visele și dorințele și nu te conforma pentru a păstra lucrurile așa cum sunt. Casa și familia sunt întotdeauna extrem de importante pentru tine, dar trebuie să te asiguri mai întâi că ai grijă de casă. Îți datorezi ție însuți să faci din viața ta tot ceea ce ai visat vreodată.

Leu (23 iulie – 22 august)

Gândește-te mai mult la modul în care comunici, modul în care îți expui anumite păreri. Este timpul să-ți îmbunătățești relațiile cu frații și familia ta. Luna plină îți poate aduce lecții legate de comunicare în toate relațiile pe care le ai.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Înveți foarte multe lucruri legate de bani și poate chiar accepți anumite proiecte. Este momentul să faci niște schimbări și să-ți dai seama care sunt nevoile și valorile tale. Luna plină ar putea să-ți aducă niște recompense. Este o perioadă interesantă în privința convingerilor pe care le aveți legate de bani.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Este o Lună plină foarte intensă pentru voi. O lună plină în care puteți evolua și activează relațiile cu voi, cu familia, cu mediul. Depinde de voi cum priviți anumite lucruri, dar ideal ar fi să fiți în echilibru. Puteți crește dacă mențineți o energie pozitivă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această săptămână, sunteți pregătiți pentru evoluții mari în relația de cuplu. Poate exista o realizare sau o știre care pare să schimbe totul peste noapte. Este momentul să vă conectați la sufletul vostru pentru că este o lună plină care vă conectează la sentimentele reale și la intuiție. Ideal ar fi să fiți mai blânzi cu voi, cu greșelile voastre și să mergeți către zona spirituală, chiar dacă veți simți nevoia să stați mai mult voi cu voi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să faci întotdeauna ceea ce simți cel mai bine. Chiar dacă ai familie și prieteni de care îți pasă, doar opinia ta contează. Doar sentimentele și dorințele tale pentru ceea ce vrei și ai nevoie din dragoste ar trebui să fie îndreptate în acest punct. Se pare că există schimbări în special în jurul unei relații angajate; cu toate acestea, schimbarea înseamnă, de asemenea, un spațiu de vindecare și creștere. Concentrați-vă asupra a ceea ce s-a schimbat în voi pentru a crea această nouă oportunitate, scrie Your Tango.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să clarificați ceea ce aduce bucurie vieții voastre. Dacă relația amoroasă este prioritatea principală, atunci timpul și efortul investit în acea parte a vieții ar trebui să reflecte acest lucru. Deși poate fi mai ușor să determini când ai succes în carieră, nu subestima puterea vulnerabilității emoționale sau a spațiului pentru partenerul tău. Cu cât îmbrățișați mai mult partea emoțională începând din această săptămână, cu atât mai bine va deveni totul.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Uneori, înveți cel mai mult atunci când pleci de unde te simți confortabil. O nouă oportunitate sau aventură sosește chiar la timp. Această experiență vă va ajuta să vă resetați valorile, să aveți conversații importante în relații și chiar să vă transformați viziunea sau nevoile din jurul casei. S-ar putea să simțiți că se întâmplă multe simultan, dar amintiți-vă că totul este bine și pentru ce ați lucrat.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Lucrurile se schimbă întotdeauna atunci când o faci, ceea ce înseamnă că această poate fi săptămâna în care apare o anumită claritate, permițând că acest lucru să se întâmple. Ești mereu în starea de spirit pentru romantism, dar acum devii din ce în ce mai serios în ceea ce privește ceea ce ai nevoie, inclusiv ce înseamnă angajamentul pentru tine. În această săptămână, conversațiile vulnerabile despre angajament vor crea un spațiu de aprofundare a intimității și a conversației, care ar trebui să ofere schimbările pe care le-ați căutat”, conform a1.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: