Redactia.ro
Home » Homepage » Fenomenul misterios de la mormântul lui IIsus Hristos! Cercetătorii nu au găsit nici până astăzi o explicație pentru ce s-a întâmplat

Fenomenul misterios de la mormântul lui IIsus Hristos! Cercetătorii nu au găsit nici până astăzi o explicație pentru ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (3)

Misterele legate de mormântul Mantuitoriului au creat întotdeauna numeroase controverse în rândul oamenilor. Este clar că celelalte religii nu au acceptat niciodată tot ce se petrece la Ierusalim, mai ales în apropierea sărbătorilor de Paște.

Dar iată, uneori, realitatea depășește granițele și creează un mister greu de deslușit chiar și pentru specialiștii în domeniu.

Fenomenul misterios de la mormântului lui Iisus Hristos! Cercetătorii nu au găsit nici până astăzi un răspuns!

În anul 2016, o echipă de cercetători a început restaurarea mormântului în care ar fi fost îngropat Iisus Hristos. Fascinația din jurul acestui lucru a generat o mulțime de polemici. Aheologii au încercat să restaureze mormântul din care Mântuitorul ar fi înviat, așa cum spune scriptura, lucrările durând aproape un an de zile.

În tot acest timp au avut loc o serie de fenomene care nu au putut fi explicate până în prezent.

Echipa condusă de profesorul Antonia Marapoulou a demarat un proiect în anul 2016 prin care se cerea restaurarea și consolidarea locului sfânt. Aceștia povestesc cum au existat numeroase momente în care aparatura pe care au folosit-o la măsurarea rezistenței structurii nu a mai funcționat absolut deloc.

”Când am încercat să explorăm cavitatea pietrei sfinte, aparatele care verificau rezonanţa electromagnetică au cedat. Mormântul lui Iisus Hristos este un mormânt viu… Există fenomene naturale care pot perturba câmpurile electromagnetice“, povestea profesorul Antonia Maropoulou la un post de televizune francez.

O parte dintre muncitorii care au luat parte la proiect au povestit despre prezența unei „arome dulci” la apropierea de mormânt. L-au descris că pe un parfum floral, adesea menționat în întâlnirile cu sfinții și cu aparițiile Sfintei Maria.

Misterul de la mormântul lui Iisus Hristos. O jurnalistă franceză a rămas fără cuvinte după experiența petrecută!

Marie-Armelle Beaulieu, redactor-șef al revistei Terre Sainte, a rămas fără cuvinte după ce a primit permisiunea de a vizita site-ul, fiind sigurul jurnalist acceptat la această operațiune de a deschide mormântul sfânt. Imediat după ce au dat piatra pe care se presupune că ar fi fost întins Iisus, aceasta a declarat:

Aș fi încântată dacă un expert științific ar dovedi că această piatră este într-adevăr locul în care s-a odihnit Hristos. Dar chiar dacă s-ar dovedi contrariul, ar fi totuși un semn al Învierii.”, declara jurnalistă franceză.

Au existat și o serie de oameni care au blamat aceste declarații, susținând că prin aceste lucruri se încearcă „manipularea maselor”.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: