Redactia.ro
Home » TV » Fericire mare la 4 ani de la căsnicie! Anunțul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase

Fericire mare la 4 ani de la căsnicie! Anunțul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase

GALERIE FOTO (4) Amalia Năstase

Amalia Năstase a împlinit patru ani de când s-a căsătorit cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu. Cei doi s-au căsătorit în 2016 în Las Vegas, departe de ochii curioșilor din România. Cei doi au împreună și un copil.

Amalia Năstase sărbătorește patru ani de căsnicie

Amalia Năstase și partenerul ei au împlinit patru ani de când s-au căsătorit civil, în Las Vegas. Vedeta a postat un mesaj pe pagina ei de socializare de pe Instagram, în cinstea acestei zi speciale. Ea a publicat o fotografie alături de soțul ei, la ceremonia din Las Vegas, unde sunt însoțiți de un bărbat ce a oficiat căsătorit, ce este îmbrăcat ca Elvis Presley.

Amilia Năstase a postat și un mesaj alături de acea fotografie, în care a scris „Happy 4”, care în traducere ar însemna „La mulți ani, s-au împlinit patru ani de căsnicie”.

„Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită. Pentru că nu am anunţat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, a spus Amalia Năstase după ce s-a căsătorit.

Amalia Năstase lucrează împreună cu soțul ei

Amalia Năstase și soțul ei, omul de afaceri Răzvan Vasilescu, lucrează împreună, iar vedeta spune că nu își poate imagina situația în alt fel.

„Noi lucrăm împreună. Câteodată el are o opinie, eu am o opinie, câştigă el mereu şi eu mă enervez.  Eu tot timpul am cam fost aşa. Eu aşa ştiu să funcţionez. Fac echipă foarte bine cu omul de lângă mine, mi-ar şi părea că sunt singură dacă nu ar fi Răzvan în acelaşi business cu mine. E cel mai frumos sentiment să ai încredere unul în altul”, povestește Amalia Năstase.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu au împreună un fiu, în vârstă de patru ani. Vedeta mai are încă două fiice, din mariajul anterior, cu Ilie Năstase, care a durat 14 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: