Redactia.ro
Home » Sport » Feroe – România 0-3! Cosmin Contra, criticat în ciuda rezultatului

Feroe – România 0-3! Cosmin Contra, criticat în ciuda rezultatului

Feroe – România 0-3

Feroe – România 0-3. Tricolorii au câștigat, însă selecționerul Cosmin Contra nu a scăpat de critici.

Elevii lui Contra nu au arătat mare lucru în această seară în meciul cu Feroe din preliminariile Euro 2020. În prima repriză tricolorii au avut câteva încercări timide. Florin Andone nu a profitat de gre;ala feroezilor, iar Stanciu a trimis mingea direct în brațele portarului. Contra a fost nevoit să-l schimbe pe Chirheș, care s-a accidentat în minutul 36.

„A fost un meci destul de dificil, mă așteptam. Este o suprafață cu care nu suntem obișnuiți, mai punem și frigul de afară, dar cred că ne-am adaptat destul de repede la teren”, a spus Ciprian Tătărușanu, pentru ProX.

3 goluri în 20 de minute! Mitriță primul gol la națională

În repriza a doua, românii au deschis scorul în minutul 74, prin Pușcaș. Atacantul a reluat în plasă din pasa lui Stanciu. Mitriță a înscris și el primul său gol la națională 17 minute mai târziu. În prelungiri, același Mitriță a pasat foarte bine pentru Keșeru care a închis tabela de marcaj.

„Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol și pasă de gol. Au fost multe discuții fără rost. După meciul cu Suedia a fost o abordare greșită a mea. Nu contează câți kilometri parcurg, contează să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Toată lumea își dorește să joace la EURO, pentru asta luptăm. M-am gândit tot timpul că voi fi convocat!”, a spus Alexandru Mitriță, după meci.

Pentru România urmează meciul cu Norvegia, de marți, 15 octombrie.

Cosmin Contra, criticat după meci

Gabi Balint l-a criticat pe selecționer în direct la Digi Sport. Fostul international a fost nemulțumit de tactica aleasă.

”Toate centrările au fost la cap, mingi plouate, trebuia să le atragă atenția de la început, să nu facă așa ceva. Eu așteptam joc desfăcut pe flancuri și centrări pe jos. Noi nu avem jucători care să exceleze la jocul cu capul. Când ai doi atacanți, ești predispus la centrările astea”, a spus Balint.

Citește și: Gigi Becali, nuntă impresionantă pentru fiica sa! Cine au fost invitații speciali

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: