Redactia.ro
Home » Homepage » Fetița adoptată din Baia Mare, prima zi de școală în SUA. Cum s-a descurcat?

Fetița adoptată din Baia Mare, prima zi de școală în SUA. Cum s-a descurcat?

Viața Sorinei, fetița adoptată din Baia Mare, s-a schimbat radical după ce s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Iar asta n-o spun numai părinții adoptatori, ci și toate fotografiile pe care le vedem cu micuța, surprinse în America.

Fetița adoptată din Baia Mare, în prima zi de școală

Așa cum ne-au arătat-o și fotografiile de până acum, Sorina are o viață fericită alături de părinții adoptivi. Se-nțelege de minune cu noua ei familie și s-a adaptat rapid la traiul din Statele Unite ale Americii.

Acum, fetița din Mehedinți a început școala pe teritoriul american. Ea a fost surprinsă în prima zi de școală, de către părinții adoptatori, pentru ziare.com. Cu zâmbetul larg, o energie debordantă, dar și hăinuțe și rechizite noi, fetița adoptată din Baia Mare pare mai fericită ca oricând.

Întrebată fiind cum a decurs prima zi de școală, micuța a replicat că ”frumos” și că toți au interacționat cu ea. ”Doamna a fost drăguță. Copii m-au ajutat, au venit toți să-și spună numele”, poate fi auzită, pe filmare, Sorina.

Merge la gimnastică și are tot soiul de activități

Chiar înainte de a merge la școală, familia Săcărin s-a implicat în educația Sorinei. Aceasta începuse deja lecțiile la limba engleză, dar și activități precum gimnastica ori hyking-ul.

Nu e, așadar, nicio asemănare în traiul micuței din Mehedinți cu cea din SUA. Copila se află pe teritoriul american încă pe 21 iulie, când Judecătoria Slatina a respins cererea procurorului general Bogdan Lincu de a nu se părăsi țara cu minora Sorina.

Citește și Elevii şi „piticii”, înapoi la şcoli şi grădiniţe. Structura anului școlar 2019-2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini