Redactia.ro
Home » Știri » Fetița ucisă de o rachetă rusă a fost înmormântată: „Răul nu poate învinge“

Fetița ucisă de o rachetă rusă a fost înmormântată: „Răul nu poate învinge“

GALERIE FOTO (2)

Rachetele rusești care au lovit joi orașul Vinnytsia au ucis cel puțin 24 de persoane printre care Liza și doi băieți de 7 și 8 ani. Peste 200 de persoane au fost rănite.

Duminică a avut loc înmormântarea Lizei. Fetița în vârstă de 4 ani, afost ucisă de o rachetă rusă în timp ce mergea spre cabinetului unui logoped împreună cu mama sa. Micuța avea sindromul Down. Un preot ortodox a izbucnit în lacrimi și le-a spus rudelor că „răul nu poate învinge”, scrie APnews.

Fetița ucisă de o rachetă rusă a fost înmormântată: „Răul nu poate învinge“

Rachetele rusești care au lovit departe de linia frontului au făcut sute de victime. Copii nevinovați și-au găsit sfârșitul înainte de a îngelege viața. Au adus un zâmbet pe lume și s-au stins lăsând în urma lor doar lacrimi și suferință.

Liza era însoțită de mama sa. Femeia în vârstă de 33 a suferit multe leziuni. a fost internată la terapie intensivă în stare gravă. Familia nu i-a spus că Liza este înmormântată duminică, temându-se că asta i-ar putea afecta starea.

Mama Lizei, Iryna Dmytrieva, nu și-a putut vedea fiica pentru ultima oară. Nu a putut să o plângă lângă sicriu și nici să-i facă promisiuni la finalul vieții.

„Uite, floarea mea! Uite câți oameni au venit la tine”, a spus bunica Lizei, Larysa Dmytryshyna, mângâind-o pe Liza în timp ce stătea întinsă într-un sicriu deschis, cu flori și ursuleți de pluș, în Catedrala Schimbarea la Față din secolul al XVIII-lea din Vinnytsia.

Durerea de nedescris care le-a împietrit sufletul părinților și bunicilor este prețul plătit din timpul războiului. Tatăl Lizei, Artem Dmytriev, a rămas tăcut, cu lacrimi curgându-i pe față. A plâns-o singur, fără să știe dacă soția lui își va mai reveni.

„Mama ta nici nu a văzut cât de frumoasă ești astăzi”, a spus Dmytryshyna, plângând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: