Redactia.ro
Home » TV » Fiica adoptivă a lui Marius Lăcătuș a ajuns pe micile ecrane. Cu ce se ocupă Alexandra

Fiica adoptivă a lui Marius Lăcătuș a ajuns pe micile ecrane. Cu ce se ocupă Alexandra

GALERIE FOTO (2) Alexandra Dominique

Fiica adoptivă a fostului fostului fotbalist Marius Lăcătuș va juca în serialul Adela, care va fi difuzat pe Antena 1. Aceasta va debuta industria cinematografcă din România și va filma alături de mari artiști ai teatrului românesc. 

Alexandra Dominique are o carieră în ascensiune

Alexandra Dominique Lăcătuș a terminat Faucltatea de Arte Dramatice din Madrid și, deși nu este primul rol într-un serial, pentru că aceasta a debutat în serialul spaniol ,,Dama de Honor”, va fi pentru prima dată când va apărea într-o producție românească, scrie fanatik.ro.

Dominique o va interpreta pe ”Tania” în serialul Adela, care este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media. Tânăra este foarte mândră că a fost aleasă pentru acest rol și așteaptă cu nerăbdare să petreacă cât mai mult timp pe platourile de filmare.

 Alexandra Dominique
Alexandra Dominique

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

Marius Lăcătuș a adoptat-o pe Dominique  la vârsta de 5 ani

Alexandra Dominique este mândria familiei, iar tatăl său ste foarte mândru să o vadă având succes. În urmă cu 20 de ani, Marius Lăcătuș, fostul fotbalis la Steaua, împreună cu soția lui au adoptat-o pe frumoasa actriță pe când avea doar 5 anișori. Aceștia nu au putut să facă copii și astfel au ajuns să o aibă pe ea.

Marius Lăcătuş s-a mutat în Spania în perioada în care era fotbalist la Real Oviedo, iar Dominique locuiește acolo alături de mama ei, Mariana Lăcătuș. Alexandra a absolvit acolo cursurile la Academia de Film din Madrid.

”E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viață”, a declarat Marius Lăcătuș despre momentul în care a decis să o adopte pe Alexandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: