Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Adrianei Iliescu, note mari la BAC. Ce planuri de viitor are: „Urmez modelul mamei”

Fiica Adrianei Iliescu, note mari la BAC. Ce planuri de viitor are: „Urmez modelul mamei”

Fiica Adrianei Iliescu, femeia care a hotărât să dea naștere la vârsta de 66 de ani, a ajuns acum la vârsta de 17 ani și este absolventă de liceu. Acum, tânăra a dat examenul maturității și a obținut note foarte mari, fapt care ne demnonstrează încă o dată că este o elevă eminentă. Iată ce note a obținut și ce planuri de viitor are!

Eliza, șefă de promoție

Eliza, fiica Adrianei Iliescu a fost împinsă încă de mică de la spate către tainele învățăturii. Mama ei a fost profesoară de română și a reușit s-o influențeze într-un mod pozitiv în educația ei. Acum la vârsta de 17 ani, fetița care a fost  șefă de promoție, cu o medie de peste 9,50, are planuri mărețe pentru viitorul său, mai ales acum când a obținut note pe măsură la examenul de Bacalaureat, potrivit „impact.ro”

Ce note a obținut Eliza la Bacalaureat

Tânăra a susținut de curând că nu-și face griji în legătură cu examenul maturității, fapt demonstrat, acum, din notele pe care le-a obținut și o medie de peste 9,50:

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat mama adolescentei, Adriana Iliescu, pentru „impact.ro”.

Tânăra își dorește să urmeze studiile a două sau trei facultăți, în paralel. Pe cât de viralizată a fost povestea ei de viață, fetița și-a păstrat modestia,dar și bunătate. Acum, Eliza este o domnișoară respectuoasă, pasionată de muzică și de dans, dornică să cunoască lumea ce o înconjoară:

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față! Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea.”, a spus femeia, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Eliza: „urmez modelul mamei”

Fiica Adrianei Iliescu este pregătită să studieze două facultăți în parallel și recunoaște că nu este neapărat un drum ușor, dar este cee ace-și dorește. În plus vrea să urmeze drumul mamei ei:

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a murturisit pentru aceeași sursă.

Eliza: „Sunt un om normal”

Fata a mărturisit aceleași surse și că nu se consideră o persoană de interes, vedetă, chiar dacă viața ei și a mamei sale a fost destul de mediatizată:

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, mărturisește micuța pentru aceeași sursă.

Etichete: