Redactia.ro
Home » TV » Fiica Adrianei Trandafir, reacție pe Instagram, după eliminarea de la Asia Express: “Așa e jocul”

Fiica Adrianei Trandafir, reacție pe Instagram, după eliminarea de la Asia Express: “Așa e jocul”

Pentru actrița Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Asia Express nu a mai continuat. Cele două concurente mamă-fiică nu au reușit să se califice mai departe în ultima etapă a concursului și să ajungă în Israel. Au fost eliminate în cursa pentru ultima șansă. Iar fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, a postat pe Instagram despre experiența vieții sale.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, au ajuns ultimele la Irina Fodor după cursa pentru ultima șansă. Din nefericire pentru ele, diamantul ascuns în cufăr a fost unul roșu, așadar au fost eliminate chiar înainte cu un pas de cursa din Israel.

Fiica Adrianei Trandafir, Maria Speranța, reacție după eliminarea de la Asia Express: “Așa e jocul”

Imediat după eliminare, Maria Speranța a publicat un mesaj pe Instagram prin care le-a mulțumit tuturor pentru toată susținerea.
Fiica Adrianei Trandafir a mai mărturisit că ultima probă pe care a avut-o în Asia Express a fost foarte reușită, chiar dacă nu au putut să o treacă înainte celorlalți concurenți.

”Nu am cuvinte să descriu această experienta, o semifinală splendidă, dar așa e jocul. Mulțumim pentru toate mesajele, mulțumim pentru gânduri, mulțumim echipei și mulțumim familiei Asia Express❤️”, a scris Maria Speranța pe Instagram.

Adriana Trandafir, după eliminarea din Asia Express

Nimeni nu se gândea la început că Adriana Trandafir va reuși să ajungă până în penultima etapă a competiției de pe Drumul Împăraților. Și chiar dacă e mai în vârstă decât concurenți, a făcut cu brio față tuturor probelor, având-o alături pe fiica sa Maria Speranța. Și chiar dacă au trecut și prin momente mai tensionate, actrița nu a decis să renunțe.

Mai mult, Adriana Trandafir a reușit să câștige respectul tuturor, chiar dacă pe parcursul competiției au mai existat momente în care reacțiile și deciziile au pus-o într-o lumină mai puțin bună.

”Faptul că astăzi am pierdut, nu am pierdut războiul, războiul l-am câștigat încă de la început, atunci când nu am pierdut nici din prima, nici din a doua și uite așa. Câte războaie am câștigat? Nouă! Nu sunt supărată că am ieșit, nu am absolut niciun gând rău”, a spus Adriana Trandafir, imediat ce a aflat că a fost eliminată din Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: