Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Anamariei Prodan, tristă, dar cu bolid de jumătate de milion de euro. Cum a fost surprinsă pe litoral

Fiica Anamariei Prodan, tristă, dar cu bolid de jumătate de milion de euro. Cum a fost surprinsă pe litoral

GALERIE FOTO (2)

Anamaria Prodan și Laurețiu Reghecampf încă sunt în atenția presei prin prisma zvonurilor legate de divorț. Cei doi au băgat pe toată lumea în ceață în momentul în care Laurențiu Reghecampf a declarat că va divorța de soția sa, iar Anamaria a negat acest lucru cu vehemență. Tot acest scandal monden pare că s-a răsfrâns asupra copiilor lor dacă stăm să vedem imaginile cu fiica cea mică a Anamariei Prodan, de pe litoralul românesc.

Sarah Dumitrescu Prodan, tristă la club

Weekendul trecut, fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost surprinsă de paparazzi la cel mai de fițe club din Mamaia. Ea a fost suprinsă de asemenea și pe autostradă în drum spre mare, conducând bolidul de aproape jumătate de milion de euro al lui Laurențiu Reghecampf.
 Frumoasa Sarah nu părea să se bucure prea tare de contextul în care se afla deoarece ea a stat mai mult jos pe scaun. Sarah a fost surprinsă savurând un pahar de vin și aprinzând țigară după țigară. Fiica cea mică a Anamariei Prodan nu părea să fie în apele ei, deoarece nu s-a ridicat deloc de pe scaun pentru a dansa. După ce a petrecut câteva ore la club stând pe scaun, blondina și prietenii ei au plecat spre camerele lor de hotel.
sursa foto: cancan.ro

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

” Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a fost prima declarație a lui Laurenţiu Reghecampf, , mai apoi Anamaria a ieșit public și a spus că Laurențiu ar fi glumit cu această afirmație.

Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.„, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, mesaj dur către presă

Anamaria Prodan Reghecampf a trecut de la o stare la alta. Impresara  a avut grijă să le transmită un mesaj dur jurnaliștilor care o acuză de lucruri grave. Aceasta și-a ieșit din minți ți le-a transmis chiar câteva amenințări cu perdea. Anamaria Prodan Reghecampf a precizat că nu este loc de nicio amantă în viața soțului ei și că singurul lucru pe care ar putea să îl facă presupusa amantă ar fi curățenia din baie. Sexy impresara neagă cu vehemență un posibil divorț între ea și antrenor.

Domnilor jurnaliști ma distrez rău cu articolele voastre 🤣🤣🤣pai la cum ma Cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi 🤣🤣🤣 Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși in aer dar uit sa va prind 🤣🤣🤣. Glumesc normal 🤣 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE ? REGHE ? PAI MAI PRIETENI ! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGĂ UNDE SUNT AZI ! E FIRESC SA NU INTEGETI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SA GREȘEȘTI ! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER. Amanta ? Pt ce ? Sa ne facă Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând.”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: