Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, în centrul atenției în SUA. Ce premiu a obținut Violeta: ”Minunată această experiență”

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, în centrul atenției în SUA. Ce premiu a obținut Violeta: ”Minunată această experiență”

GALERIE FOTO (7)

Fiica Andreei Marin a avut parte de o experiență de-a dreptul neașteptată în ultimele zile, moment în care a plecat alături de mama sa în Statele Unite ale Americii. Cele două s-au bucurat de vreme dar și de locurile pe care le-au vizitat, terminând și treaba pe care au avut-o.

Deși „Zâna” de la „Surprize, surprize” a ținut secret motivul deplasării atât de departe de casă, în cele din urmă detaliile au ieșit la iveală. Iată ce a primit unica fiică a lui Ștefan Bănică Jr., precum și spune mama sa despre această experiență de-a dreptul copleșitoare.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, premiată în SUA

Andreea Marin a fost cea care a postat prima imagini din San Diego, îmbrăcată într-o ținută lejeră de vară, ideală pentru temperaturile mari din SUA. Rochia respectivă a fost semnată de același designer care se ocupă și de vestimentația lui Carmen Iohannis.

„Vară toridă în California, doar adierea ce vine dinspre ocean mai face călătoriile pe timp de zi mai ușoare, cu siguranță cea mai bună alegere pe care o poți face în acest anotimp sunt ținutele din in, îmi place textura, atingerea lor, nu întâmplător am ales pentru aceste zile două rochii confortabile, culori diferite, turqoise și camel, din același model pe care-l prefer din colecția nouă Sense, al cărei designer e Andreea Tincu”, a scris vedeta.

Violeta nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a postat mai multe imagini în care a anunțat că a luat parte la un summit pentru tineret, în urma căruia a obținut un premiu considerabil. De asemenea, diploma primită a fost imediat subiect de discuție pentru mama sa. Aceasta a ținut să o felicite pe fiica sa pentru reușită.

„Ce minunată această experiență, acest summit de leadership pentru tineri din întreaga lume, strălucită!?”, a transmis Andreea Marin.

Ce relație are Andreea Marin cu fiica sa

Chiar dacă se află la vârsta adolescenței, Violeta are o relație de-a dreptul impecabilă cu mama sa. Cele două discută periodic despre tot felul de aspecte ale vieții, mai ales că prezentatoarea TV încearcă să o pregătească pe fiica sa pentru adevăratele încercări ale vieții.

„Mama e o persoană foarte rațională. Este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal. Apreciez că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. E o mamă foarte bună! Vorbesc cu ea despre orice. E mama! Normal că este prietena mea. Suntem una și aceeași”, a declarat Violeta în trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: