Redactia.ro
Home » Monden » Fiica cea mică a soției lui Emmanuel Macron este cu doar 6 ani mai mică decât președintele Franței. Uite cât de frumoasă este

Fiica cea mică a soției lui Emmanuel Macron este cu doar 6 ani mai mică decât președintele Franței. Uite cât de frumoasă este

Emmanuel Macron a câștigat din nou alegerile prezidențiale din Franța, iar familia l-a susținut din plin!

Fiica lui Brigitte Macron, Tiphaine Auzière, în vârstă de 38 de ani, sărbătorește victoria electorală a tatălui ei vitreg la un miting.

Tiphaine Auzière a fost un apărător puternic al diferenței de vârstă de 24 de ani dintre mama ei și președintele Franței.
Copiii lui Brigitte Macron s-au aflat printre rudele și prietenii care au sărbătorit victoria soțului ei.

Fiica vitregă a lui Emmanuel Macron l-a sprijinit în campania electorală

Tiphaine Auzière, în vârstă de 38 de ani, și sora ei mai mare, Laurence, în vârstă de 45 de ani, au fost văzute la mitingul tatălui lor vitreg, în timp ce Emmanuel Macron, în vârstă de 44 de ani, a câștigat a doua sa alegere în Franța.

Francezul a câștigat alegerile cu 58,5% din voturi, față de cele 41,5% ale candidatului de extremă dreapta, Le Pen, care a obținut 41,5%.

El și soția sa, Brigitte, au putut conta pe sprijinul familiei lor când s-au alăturat petrecerilor de la Champ de Mars din Paris după anunțarea rezultatelor.

Avocata și activista Tiphaine, cea mai mică dintre copiii doamnei Macron din prima căsătorie, a ținut prima pagină a ziarelor în 2018 când a apărat diferența de vârstă de 24 de ani dintre mama și tatăl ei vitreg și și-a amintit de prima dată când i-a văzut împreună.
Deși preferă să nu se afișeze prea mult, a participat la miting împreună cu sora ei mai mare și copiii.

Ea a atras atenția într-o rochie în alb, negru și maro, în timp ce sora ei a purtat o haină neagră cu o eșarfă verde.

Emmanuel Macron este cu un an mai tânăr decât Laurence și cu opt ani mai în vârstă decât Tiphaine. A avut în totdeauna o relație frumoasă cu copiii soției sale.

Brigitte, care a fost căsătorită cu André-Louis Auzière timp de 32 de ani, din 1974 până în 2006, avea patru copii în momentul în care l-a cunoscut pe Emmanuel.

Celebrul cuplu a făcut cunoștință când președintele era elev la Amiens, la liceul unde Brigitte preda literatură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: