Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Iuliei Albu a împlinit 13 ani și a revenit pe Instagram după ce contul i-a fost închis. Mikaela îi calcă pe urme mamei ei FOTO/VIDEO

Fiica Iuliei Albu a împlinit 13 ani și a revenit pe Instagram după ce contul i-a fost închis. Mikaela îi calcă pe urme mamei ei FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (5)

Iulia Albu are o fetiță superbă din relația cu Mihai Albu, de care s-a despărțit în urmă cu 9 ani. Mikaela este de o frumusețe răpitoare și îi calcă pe urme mămicii ei. În urmă cu ceva timp, contul micuței de pe platforma de socializare Instagram a fost închis, iar acum după împlinirea frumoasei vârste de 13 ani, micuței i-a fost restituit contul social. Iată cât de mândră este Iulia Albu de fiica ei!

Fiica Iuliei Albu a împlinit 13 ani și a revenit pe Instagram după ce contul i-a fost închis

Mikaela, fiica Iuliei Albu a ajuns la vârsta adolescenței, motiv pentru care a revenit pe platforma de socializare Instagram. Iulia Albu a publicat mai multe imagini cu fiica ei, cu ocazia aniversării frumoasei vârste de 13 ani! Aceasta a detaliat faptul că Mikaela a revenit pe Instagram, după ce contul ei a fost închis:

„După ce anul trecut contul de Instagram a fost închis, deși nu exista niciun motiv pentru asta, anul acesta aceasta posibilitate este exclusă total, Mikaela având 13 ani împliniți. Haideți sa ii spunem la mulți ani!”, a declarat Iulia Albu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

„În sfârșit m-am întors pe Instagram! Hello 13!”, a spus la rândul său Mikaela.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MIKAELA (@mika_la_blanche)

Ea este fiica Iuliei Albu

Iulia Albu a povestit că fetița ei, Mikaela în vârstă de 13 este o fire extrem de caldă şi de politicoasă. Aceasta spune că dacă multiplicăm efectul Iulia Albu de 10 ori, rezultă micuța Mikaela:

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori şi aveți răspunsul!”, spunea, în urmă cu ceva timp, Iulia Albu pentru viva.ro.

Aceasta a mai adăugat că micuța ei „știe că minciuna nu este tolerată şi că niciodată nu trebuie să îi desconsideri pe cei din jurul tău, indiferent de statut social, înfățișare sau preocupări. Mikaela este, înainte de toate, extrem de caldă şi de politicoasă”, conform același surse.

Sursa foto: spynews.ro

Mikaela îi calcă pe urme mamei ei, Iulia Albu

Iulia Albu mărturisește că fetița ei, Mikaela adoră să pozeze și să îmbrace diverse ținute. Astfel că, micuța calcă pe urmele mămicii ei:

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content. Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum
Citeşte întreaga ştire: Cum arată fetița Iuliei Albu la 12 ani. Mikaela și-a făcut o schimbare de look: „Copia fidelă a mamei”, a mai povestit Iulia Albu, potrivit viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: