Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Cornel Galeș a venit la priveghi! Ce a făcut Claudia Galeș

Fiica lui Cornel Galeș a venit la priveghi! Ce a făcut Claudia Galeș

GALERIE FOTO (3) Fiica lui Cornel Galeș a venit la priveghi! Ce a făcut Claudia Galeș

Fiica lui Cornel Galeș a venit la priveghi! Ce a făcut aceasta. Cornel Galeș va fi înmormântat astăzi lângă soția sa, Ileana Ciuculete.

Fiica lui Cornel Galeș a venit la priveghi! Ce a făcut Claudia Galeș

Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, și-a făcut apariția la priveghiul tatălui său. După ce mama sa și tatăl său au divorțat, aceasta nu a mai vrut să audă de Cornel Galeș. Însă, aseară, aceasta a suprins pe toată lumea la priveghiul regretatului impresar, atunci când aceasta și-a făcut apariția.

Conform ciao.ro, Claudia a venit la priveghi pentru că așa a simțit. Fiica lui Cornel Galeș a fost vizibil emoționată atunci când a ajuns la căpătâiul tatălui ei, dar nu a plâns.

La înmormântare, Claudia a spus că nu crede că va ajunge pentru că este stewardesă și în ziua aceea, are zbor.

Cine este fiica lui Cornel Galeș

Cornel Galeș a avut o fiică cu prima lui soție, de care a divorțat în urmă cu mulți ani. După ce a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, acesta nu a vrut să mai audă de fiica lui. Claudia avea doar patru ani atunci când tatăl ei a parăsit-o. La vârsta de 20 de ani, aceasta și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre unica sa fiică și chiar a declarat public să fie lăsat în pace.

Fostul impresar spunea că fosta lui soție și fiica lui au bani destui și că el i-a plătit pensie alimentară. Cornel nu voia să mai aibă de-aface cu ele și se concentra exclusiv pe căsnicia cu Ileana Ciuculete.

Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în București și o casă de vacanță la Buzău, vor doar să mă sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulți, puțini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, așa că nu vreau decât să mă lase în pace”, a declarat pe atunci Cornel Galeș.

Claudia Galeș ar putea moșteni averea tatălui său. După moartea artistei Ileana Ciuculete, lui Cornel i s-a cuvenit, conform legii, jumătatead e casă ca soț. De asemenea, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă-parte din drepturile de autor.

Citeste si:O recunoști? Era doar o copilă, acum este una dintre cele mai talentate cântărețe din România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: