Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Cristian Boureanu „s-a tunat”! În grija cui se află după scandalul iscat

Fiica lui Cristian Boureanu „s-a tunat”! În grija cui se află după scandalul iscat

GALERIE FOTO (9)

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, s-a ,,tunat”. Ioana a împlinit 19 ani și s-a transformat total. 

 

Ioana Boureanu, operații estetice de la 19 ani

 

Fata lui Cristian Boureanu din căsătoria cu Irina, prima sa soție, pozează extrem de provocator pe rețelele de socializare. Tânăra uimeșete cu fiecare apariție pe conturile de socializare.

Ioana Boureanu își alege cu grijă ținutele sexy și pozițiile din care se fotografiază. Fiica fostului om politic pozează extrem de provocator și indecent pentru vârsta ei. Tânăra adoră să se distreze și este extrem de populară.

Fata lui Boureanu a decis să facă câteva modificări în ceea ce privește look-ul său, dar a devent de nerecunoscut. Tânăra a intrat în vizorul publicului prin ultimele apariții și scandalurile în care a fost implicată. Ioana a apelat la medicul estetician și pare să fi optat pentru o augumentare de buze.

,,Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu”, declara în trecut tânăra.

 

 

Fiica lui Boureanu, implicată în scandaluri

 

 

Ioana și tatăl ei au avut numeroase certuri în trecut. Tânăra,aflat în custodia tatălui, era supărată că își vedea mama foarte rar.

,,Ceea ce face tatăl meu mi se pare exagerat. Eu consider că, după acest scandal și după ceea ce a făcut, ar trebui să încerce să se calmeze și să nu caute alte subiecte de discuție despre viața mea personală. Declarațiile pe care le dă la televizor sunt numai minciuni și invenții, nici măcar prezentate în așa fel încât să pară credibile’‘, spunea Ioana, în 2016.

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, a fost bătută într-un club de fiţe de trei tinere de etnie romă. Incidentul a fost confirmat, la acel moment, de fostul politician. Scandalul a început în clubul Loft, pe care tânăra îl frecventa la acea vreme.  Fiica lui Cristian Boureanu ar fi ieşit destul de şifonată din confruntarea cu agresoarele  şi ar fi fost salvată de bodyguarzii localului, care le-au dat afară din club pe acestea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: