Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Dem Rădulescu, mărturisiri emoționante. Primește semne de la regretatul său tată

Fiica lui Dem Rădulescu, mărturisiri emoționante. Primește semne de la regretatul său tată

Irina, fiica lui Dem Rădulescu a făcut declarații emioționante despre viața sa și despre tatăl său. Ea afirmă că are o conexiune cu tatăl său cu toate că acesta se află în lumea de dincolo.

Irina Rădulescu: „Ceva aparent întâmplător, dar ca trimis din altă lume”

Fiica lui Dem Rădulescu a oferit un interviu pentru o emisiune televizată și a vorbit despre viața sa și legătura pe care o avea cu marele actor. Irina a dezvăluit că îl moștenește pe tatăl ei în privința talentului. Din nefericire Irina avea doar 13 ani în momentul în care Dem Rădulescu s-a stins din viață.

Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes… Când mama are o premieră reușită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine și cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. – Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare… În ultima vreme era destul de obosit, se resimțea fizic și mama îl tot ruga „te rog frumos, măcar la radio renunță”. El era de o rigoare… El spunea: „nu, oamenii s-au obișnuit cu vocea mea.„, a povestit Irina.

Irina l-a „moștenit” pe tatăl ei în ceea ce privește profesia. Frumoasa fiică a lui Dem Rădulescu este și ea actriță. Irina a povestit că este foarte pasionată de plimbări și acela este momentul ei de meditație. Ea a mai afirmat și faptul că simte că are o conexiune cu tatăl său cu toate că el se află acum în lumea îngerilor.

E foarte greu să spui „sunt actriță” când știe ce măreție a fost. Mă uit și mă minunez și e o lecție. (…) Acum sunt o mare plimbăreață, merg pe jos enorm de mult, ca și el. E ca o meditație pentru mine, drumurile lungi îmi pun ordine în gânduri. (…) De la bun început am avut o relație directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis în altă lume. Tata… Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranșant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment. A avut o abordare mult mai pragmatică care reduce puțin și din emoțiile inerente.„, a mai continua Irina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: