Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Irinel Columbeanu vine să își viziteze tatăl. Ce i-a cerut aceasta înainte să ajungă în România

Fiica lui Irinel Columbeanu vine să își viziteze tatăl. Ce i-a cerut aceasta înainte să ajungă în România

Ce reacție a avut fiica lui Irinel Columbeanu când afaceristul a fost internat cu COVID-19

Irinel Columbeanu (66 de ani) se confruntă cu greutăți majore în ultimii ani. Fostul magnat de la Izvorani, care a trăit ani de zile în lux, se află acum într-un azil de bătrâni, singur cu gândurile sale. Irinel a dezvăluit cine este persoana importantă care urmează să-l viziteze.

Cine urmează să îl viziteze pe Irinel Columbeanu

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, Irina, în vârstă de 16 ani, este o tânără remarcabilă. Pasionată de artă și literatură, Irina s-a remarcat deja pe scena artistică, fiind o talentată scriitoare și pictoriță. Cu toate acestea, în spatele ambițiilor sale se ascunde o poveste de viață emoționantă. Din 2018, Irina locuiește definitiv în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa și de partenerul acesteia, Mr. Pink. Această mutare a avut loc după divorțul tumultuos dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, care au luptat pentru custodia fiicei lor în instanță.

Irinel Columbeanu ne-a dezvăluit în exclusivitate că fiica sa, Irina, urmează să vină în România în curând. „Am vorbit recent cu fiica mea și mi-a cerut o procură pentru pașaport, deoarece urmează să vină în România. Nu a mai fost aici din 2018, așa că o aștept cu nerăbdare”, a declarat fostul milionar pentru Click!.

Cu cine vorbește cel mai des fostul milionar de la Izvorani

După ce a pierdut averea, Irinel Columbeanu s-a mutat în urmă cu aproximativ un an într-un azil de bătrâni din Ghermănești. Aici, el primește vizite rare de la prieteni. Cu toate acestea, cea mai importantă persoană din viața sa este Oana Cojocaru, o femeie cu 40 de ani mai tânără, cu care a avut o relație timp de trei ani până în 2021.

„Oana este o persoană cu care vorbesc des și ne întâlnim frecvent. Am exprimat deschiderea pentru o împăcare cu ea, dar acum totul depinde de ea”, a spus Irinel Columbeanu pentru aceeași sursă.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România, cu o avere estimată la zeci de milioane de euro. Însă, în prezent, el se află într-o situație financiară precară, pierzându-și aproape întreaga avere. Familia sa, care odinioară deținea proprietăți și bunuri în valoare de milioane de euro, acum nu mai are nimic, iar vila lor de la Izvorani a fost distrusă într-un incendiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: